Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz Pocee #10868 üzenetére

    Ha bevált,akkor akár következő is lehet olyan,mert jó széria a MB :K,de én változatosság kedvéért lehet más,pl. alu mobilrack+hdd megoldás háza táján is szétnéznék. Gyári kompakt kínálatból mképp MyBook még továbbra is az egyik legjobb,árban is kedvező. Kis negatívumként max annyi felróható,h volt akinél műanyag burkolata miatt hosszab hajtás után kelleténél jobban melegedett (ezért jobb egy alu),volt aki a microB csatiját szidta,h kilazult sokxori csatlakoztatásra stb.,többi 3,5"-esen ált normál B van,ami talán kevésbé kényes ilyenre.
    Ha visszaolvasol,találsz infót,alternatívákat ez ügyben,pl. #10824
    (#10869) ocsi19: látom már válaszoltak,max annyi még,h nem muszáj ki-be huzigálásnál újraindítani, hotswap progival menet közben is megoldható. Azt nem írtad milyen külső vinyó,3,5" (esetleg netán 2,5",mert ahhoz sima esataesetén+usb táp is kell,csak a tápolt esatap megy 1 csatiról 2,5"-nél) :F
    (#10872) yxcv: meg,jók az új My Passportok :K ,ezek felülete már nem olyan kényes,mint az 1. usb3-as generációjé. Legtöbbször ált boltban veszem ezeket,de némrég netről rendeltem 2,5" Iomegát,az is csomagban "ki volt párnázva" kis légtasakokkal (ilyesmi),h esetleges apró ütődéséket csillapítsa. Ipont dicsérik sokan,másikat nem ismerem.
    vagy neked is esetleg mobilrackes megoldás,v más 2,5" kompakt,máshol is kapni Transcendet,ha ütésálló kell (3,5" válaszban link), mert ezekben még régi 3 tányéros WD vinyó van (kb.max 80-9x MB/s) ,az új 2 tányéros vékonyabb,gyorsabb,kevésbé melegszik stb. Vkinek nemrég segítettem ez ügyben,mert végülés inkább rackes megoldás felé hajlott.

    (#10874) bikau: ja progi "ránézne",a fentebb említett 2 Sentineles megoldás se használ :F

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák