Új hozzászólás Aktív témák

  • Sirandrish

    legenda

    Lenne egy nagy gond.
    Minden évben szépen megkötjük a kötelezőt, eddig oké. Nem volt ez másképp ebben az évben sem. A muter be is fizette mind a két fél évet. Igen ám, csak időközben kiderült hogy az egyik csekkre 600!!! forintal kevesebbet írt, rá és most derült ki hogy emiatt konkrétan NINCS kötelező az autón már Junius óta. Igen ám, csak hogy mi Júliusba is befizettük a második félévet és semmi. Igaz...írtak egy mailt de ezt sajnos senki sem nézte, illetve a mutert hívták még nyáron telefonon de neki nem adtak tájékoztatást mert a fater nevén van a biztosítás. Az meg így elfelejtődött, és ők sem hívtak többet.

    Nah most a fő gond az hogy most meg kaptunk egy levelet miszerint a kocsit ideiglenesen kivonják a forgalomból. Ilyenkor mi van? Egy levelet sem küldtek egész évbe, csak dobtak EGY mailt és annyi.
    Most ennyi? Nyelünk meg kiperkálunk mittomén mennyi pénzt?? :O

    [ Szerkesztve ]

    Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

Új hozzászólás Aktív témák