Új hozzászólás Aktív témák

  • joysefke

    veterán

    LOGOUT blog

    Megérkezett a Liquid Freezer II 240 A-RGB, beszereltem, így meg is van első saját kézből való AIO-tapasztalatom. A ventik kialakítása miatt választottam az A-RGB-t, nem a fények miatt. Alapvetően a léghűtéssel is meg voltam elégedve, de szerettem volna egy kis steampunkos életérzést.

    Nekem a halkság mindennél előrébb való és ezt tényleg be lehet lőni nagyon halkra. A legtöbb user számára a néma és a Liquid Freezer leszabályozott hangereje között nem lesz különbség...

    Ezeknek a 120-as A-RGBs ventiknek 900 rpm-ig alatt házban alig van hangja. Alapjáraton némák. Pumpa is halk. külön dícséretes, hogy PWM-re kötve 0% pwm vezérléssel sem áll meg, hanem a gyári legalacsonyabb sebességre kapcsol vissza, tehát egyrészt hülyebiztos másrészt tényleg az abszolút minimumra szabályoz vissza.

    Egy 85C/88W-ra szabályozott 7700X-et hűt és gyönyörűen teszi.

    Ami negatívummal eddig találkoztam,
    1,
    az annyi, hogy a ventiknek van egy szűk, magasabb fordulatszámtartománya, ahol a normál szélzajon kívül egy kellemetlen mellékzönge is megjelenik. Számomra szerintem lényegtelen, mert úgysem engedi el addig a ventigörbém a ventiket.

    2,
    Meshify 2 Compact házba nagyon magas bordás memória fölé nem fért be, le kellett a memóriát low profile-ra cserélnem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák