Hirdetés
Aktív témák
-
Neoteric
addikt
Calibraman2 -nek megy a piros, ezért a bizniszért.
Pontos, megbízható.
PSN: ne0teric_sAN
-
OxX
csendes tag
Egy nagy piros pontot feltétlenül megérdemel Aracone fórumtársunk!
Alaplapot és processzort vásároltam tőle, > a hírdetés < sajnos kompatibilitási problémák miatt, (meglévő SATA DVD író / SATA winyó) nem sikerült stabil konfigot összeraknom belőle, egy csere után sem. Becsületes, korrekt eladó, vita nélkül visszacsináltuk az üzletet, a pénzt visszaadta.
Csak ajánlani tudom mindenkinek, bizalommal vásárolhat tőle!
Remélem egyszer, itt a PH!-n is, ez lesz a természetes viselkedés.
Thx.üdv.: OxX
-
flusze
tag
Hello!
Piros pont zoleek-nek korrekt, pontos, ajánlom! (a kollegának meg egy lightos lebaszást! , hisz nem lehet mindenki normális )
Köszönöm én is a pirosat! -
WoodrufF
tag
Jár a piros pont [colos890721] fórumtársnak a korrekt [üzletért.]
-
André
tag
Myth fórumtársnak kérek egy piros pöttyöt egy sikeres beszámításos üzletért. Megbízható üzletfél vevőként is és eladóként is.
-
törölt tag
Prios pontot kérnék Voicemaker kollégának! Rugalmas és korrekt eladónak bozonyúlt! 2db memória volt az üzlet tárgya!
Köszönettel: peto.istvan!
-
brian1974
tag
Egy óriás pirospontot kérek dzso22 fórumtársnak a korrekt RAM-csere üzletért.
[ Szerkesztve ]
....mindenkinek van egy befejezetlen napja....
-
Voicemaker
csendes tag
Szeretnék kérni egy pirosat peto.istvan- nak, nagyon rendes és rugalmas embernek ismertem meg
MSI P965 Platinum, E6300, 4GB@1066, GeForce 7300, köret: Sharkoon Rebel 9 Pro Economy
-
őstag
-
Ősember
őstag
kicsipapucs fórumtársnak egy pirosat kérnék egy ramért
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!
-
őstag
hegeanabol kollégának kérek egy pirospontyot bevésni.
Jófej1151,AM4,1366,2011, - Lapok,procik,vinyók,tápok,vga-k -akciósan. - 70-2340239
-
őstag
hegeanabol kollégának még egy piros pontot kérek bevésni.
1151,AM4,1366,2011, - Lapok,procik,vinyók,tápok,vga-k -akciósan. - 70-2340239
-
őstag
Egy újabb piros ponty eme üzlet miatt - hegeanabol úrnak
[ Szerkesztve ]
1151,AM4,1366,2011, - Lapok,procik,vinyók,tápok,vga-k -akciósan. - 70-2340239
-
hupilila
csendes tag
Sziasztok...
Egy nagy piros pontot [
peetmaster] kolegának ,,Ezért az üzletért [gtx285]
pontos,gyors,megbízható,csak ajánlani tudom mindenkinek
-
Biriboyka
senior tag
Kérnék egy pirosat Vgan kollégának a nagyszerű SSD-ért!
Gyors, pontos és úgy becsomagolta a cuccot, hogy tovább tartott kicsomagolni, mint telepíteni rá a Win-t.Ha a rendőrt ellenségednek, nem kívánatos személynek tekinted gondolj arra, hogy ő az egyetlen olyan személy aki ismeretlenül is az életét áldozzná érted! by pass
-
illes14
tag
Egy nagy piros pontot adnánk Deepest kollégának! Egy szinte új Nokia 5230-at vetem tőle!
-
Skeleton01
aktív tag
Piros pont jár littlejohnny kollégának, az alaplap és processzor vásárlásért! Gyors és korrekt üzletfél, bátran ajánlom mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
-
orion1025
őstag
kulerr nevű felhasználónak egy piros a tőlem vásárolt sempron 140 miatt [link].Megbízható vásárló, ajánlom mindenkinek!
"...300Ft-t adok érte és te állod a postát..."
-
Norb3rto
őstag
válasz Calibraman2 #15292 üzenetére
Piros pontot kérnék Calibraman2 kollégának a korrekt üzletért.
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
Vagtam
tag
Nagy piros pont strangerpro számára, ezért a G15 vásárlásának tökéletes bonyolításáért. Köszönöm
Az Ojjektum a vízbű veszi ki a zoxigént, teccikérteni?
-
tgtom
tag
Szeretnék ajánlani egy pirospontot mijos-nak a sikeres üzletért. 4db szivacs cserélt gazdát, korrekt vevő, ajánlom
-
moddingR
aktív tag
Piros pont illeti shteer kollegának ezért az üzletért. Beszámította a 9800GT videokártyámat. Korrekt, Gyors, Megbíztható eladó! Midenkinek ajánlom!
-
zoleek
tag
Sziasztok.
Szeretnék kérni egy óriás pirosat drpaxton kollegának a sikeres és korrekt Gigabyte GTX 280 üzletért!Köszönöm.
Ha nem vagy képes egy értelmezhető privátot összehozni, (köszön-->nevezd meg a tárgyat-->kérdés róla-->elköszön) könnyítsük meg egymás dolgát! Kérlek inkább NE is írj nekem.
-
modern
aktív tag
Mobilon hamarabb elérsz: 30/563-1783
-
Tom5
addikt
2db pirospont madarasz92-nek ezért a két cuccért! link link
Pontos, gyors és korrekt, ajánlom mindenkinek![ Szerkesztve ]
-
GabeCivic
csendes tag
ÜDv!
Korrek eladó és korrekt termék, köszönöm Saint_( http://mobilarena.hu/tag/saint_2.html)kollégának az alábbi terméket: Nokia 8850(http://mobilarena.hu/tema/pecs_es_kornyeke_adas-vetel-csere/hsz_29362-29362.html) !
[ Szerkesztve ]
Elnézést ha nem válaszolok vagy nem reagálok, ritkán vagyok aktív.
-
Rolcsa
csendes tag
válasz Calibraman2 #15296 üzenetére
Calibraman2 fórumtársunknak jár egy
Az adás-vétel tárgya: Katt!
Köszönök mindent, korrekt és megbízható!
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest