Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudicukrasz
tag
válasz dudicukrasz #13099 üzenetére
Érdeklődnék,bár nem sanszos,jár valaki itt véletlenül esetleg az Őrbottyáni tóra?
-
dudicukrasz
tag
válasz choco01 #13127 üzenetére
Elnézést,igazad van,Döme Gábort kérdeztük egyszer hogy hogyan lett a horgászsrácból,vegytiszta vízparti haldorádós "szendvicsember",akinek derogál már egy szem konzervkukoricát a horgára tüzni és csak kizárólag ezekkel a szupercsalikkal horgászik,természetesen üzleti célból.
A választ nem írnám le ide.
Azóta feláll a szőr a hátamon ha haldós csalikat látok.
Ez az én problémám elnézést mégegyszer ha megbántottalak.
Használd jó egészséggel,jó a cucc. -
dudicukrasz
tag
válasz Recon666 #13136 üzenetére
A probléma az hogy nincs viszonyítási alapod,ha fogsz haldós menüvel,megideologizálod hogy ez marha jó,de lehet hogy mással 2x annyit fogtál volna ugyanabban az időben ugyanott./olcsóbb,természetes csalival/
Ismerek olyan helyeket ahol a halak annyira el vannak idegenítve hogy szabályosan félnek a bojlitól pl.
Ott kimész és kukoricával csalizva fogsz egy kamion halat.
De a bojlishorgásznak derogálna felrakni kukoricát /tapasztalat/ ezért még jobban az én malmomra hajtja a vizet.
Én kimondottan néphülyítésnek és üzletszerű becsapásnak tituálom pl a haldós cuccokat,persze szép a doboza meg szép színes benne a hybrid pellet,de azt mondom hajigálja a velencei tóba a pelletjét Döme úr és villantson valamit,ne a 800ezer ft-os horgászcuccával menjen Harsányba napokig előetetett helyre hinteni az igét és reklámfilmet készíteni belőle,mert ez becsapás,a termék valódi értéke így nem lessz arányban pl az árával.
Tehát meg vagy vezetve.....
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest