-
GAMEPOD.hu
Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Essejó
Topikgazda
válasz stickermajom #475 üzenetére
Van egy kb ökölszabály, az offsetek világában, 2 mm-es anyagvastagság alatt vicc kategória, és több vele a bosszúság mint nem. Mondjuk ennek ellenére elég sokan építenek villanybojler belső tartályból, teherautógáz palackból, tágulási tartályokból, féklevegő tartályból, bár ezek cirka mind közel 2 mm-es falvastagságúak, néha több is. Szóval az a Landmann a maga 30 kilójával a vicc kategória, sajnos, még akkor is ha a Landmann a nevét adja hozzá.
A Grill 'n Smoke Smoking Classic már jobb lehet, a súlyából(60kg) és a méretéből adódik. Viszont 140 ezer Ft bár ha a pénz nem számít akkor még jó is lehet, ha viszont számít akkor van egy javaslatom.
Az OBI-ban kapható a Jamestown Smoker Charlton faszenes grill, méretét és súlyát, felépítését tekintve kb azonos, tán 3 kg-al nehezebb a másiknál, és ugyan nem sokkal, de még is 40.000 Ft-al olcsóbb a másiknál. Amikor legutóbb láttam ilyet az obiban, megnézegettem, masszívnak tűnt.
Jó persze van pár cég idehaza aki épít rendelésre offsetet, és reverse offsetet, 4 - 6 mm falvastagságú lemezből. Azok mérettől függően 250 - 300 kg körül vannak. Az áruk is 250 K HUF környékén indul.Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
Essejó
Topikgazda
válasz stickermajom #475 üzenetére
Még eszembe jutott valami, úgy 2 éve nagy sláger volt hazai BBQ körökben a METRO áruházban kapható Tarrington House szekrény szmóker. Rákerestem és most is árulják, valamint megnyitottak a civil közönségnek, csak regisztrálni kell a vevőszolgálaton és napijegyet kérni (ingyenes)
Egy darab GN (GastroNorm) tál kell bele ami befér a rácstartóba vagy egy rácsot be kell áldozni a négyből, és belefér 2 - max 3 liter víz.[ Szerkesztve ]
Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
szotyika77
aktív tag
válasz stickermajom #528 üzenetére
Köszi, árban sokkal jobb. Ugyan ezt láttam a Praktikerben 46 ropiért
Áh, nemkell rá sörnyitó, már a fogammal nyitom a sört!
-
lemmy71
Topikgazda
válasz stickermajom #1472 üzenetére
Úgy ahogy mondod
Spaklival lekaparom a rácsot és utána ledrótkefézem, ennyi a következő sütés sterilizálja Max egyből sütés előtt egy kis forró ultrás vízzel lemosom és mehet is az izzó faszén fölé.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kihívás a középkategóriában: teszten a Radeon RX 7600 XT
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Microsoft Excel topic
- Fujifilm X
- Renault, Dacia topik
- OLED TV topic
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...