Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lemmy71

    Topikgazda

    válasz Essejó #302 üzenetére

    Igazából én is vízre és esetleg hasonlóképpen valamilyen fűszerágat vagy babért tennék bele, a párologtató tálba. Így ahogy jobban belegondolok, mehetne a "vizes vályú" közvetlenül a fenti melegen tartó rács alá. Nem a pácolás a lényeg hanem hogy ne száradjon ki a hús. Még a tűztér alatti rács füstjáratával nem jutottam dűlőre, van egy két elképzelésem, majd vázolom a későbbiekben.

    (#306) tvamos
    Én még csak apró törpeharcsát sütöttem faszenes grillen. Sós áztatás után egy gyors nyúzás a lefejezés :D A hosszában felvágott kimosott halak belsejébe egy darab szalonnát raktam és így húztam fel őket egy nyárstűre, mint a saslikot. Én nem fűszereztem a halakat, természetesen lehet, ki hogy szereti, a halak közé egy szelet vörös hagymát raktam és így sütöttem ropogósra faszén felett. A végeredmény magáért beszélt mert pik pak elfogyott :DDD a külseje ropogós mint a snack beleül kellemesen puha maradt.

Új hozzászólás Aktív témák