-
GAMEPOD.hu
Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lemmy71
Topikgazda
Igazából én is vízre és esetleg hasonlóképpen valamilyen fűszerágat vagy babért tennék bele, a párologtató tálba. Így ahogy jobban belegondolok, mehetne a "vizes vályú" közvetlenül a fenti melegen tartó rács alá. Nem a pácolás a lényeg hanem hogy ne száradjon ki a hús. Még a tűztér alatti rács füstjáratával nem jutottam dűlőre, van egy két elképzelésem, majd vázolom a későbbiekben.
(#306) tvamos
Én még csak apró törpeharcsát sütöttem faszenes grillen. Sós áztatás után egy gyors nyúzás a lefejezés A hosszában felvágott kimosott halak belsejébe egy darab szalonnát raktam és így húztam fel őket egy nyárstűre, mint a saslikot. Én nem fűszereztem a halakat, természetesen lehet, ki hogy szereti, a halak közé egy szelet vörös hagymát raktam és így sütöttem ropogósra faszén felett. A végeredmény magáért beszélt mert pik pak elfogyott a külseje ropogós mint a snack beleül kellemesen puha maradt.