Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Aktív témák
-
DemonDani
addikt
hát igen nekem se tetszenek az uj Cateyeok de a BB Atom SL se létezett már így csak ez maradt... nekem nem volt gond a régivel esőben, nem lehet h beázott a tiéd valahol? érintkezőket érdemes megvizsgálni.
Ez az Author Cat nagyon komoly
[ Szerkesztve ]
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
DemonDani
addikt
válasz attiati #18839 üzenetére
áramot kell belevezetni, de ugylehet akkor is megtalálnák a módját a lopásnak, nem csak kerára érvényesek a fen leírtak hanem mindenre. Lassan nem menő már a 28as csepel se, csak egyre több lesz a lopás...
-
-
DemonDani
addikt
válasz venember83 #18857 üzenetére
ezzel a mérettel csúnya bukó sajnos. talán egy 20as vázat meg lehet húzni, nagyra nőtt alkatrészekkel, de amugy...
-
DemonDani
addikt
válasz venember83 #18917 üzenetére
(#18916) ludsimon
ehhez az eredményhez 20 forint is kellett[ Szerkesztve ]
-
DemonDani
addikt
A Weight Weenies oldalát már nem nagyon frissítik, vagy mégis miért van az, hogy a legkönnyebb gumik pl 90%ban nem is kaphatóak már olyan régiek?
Rubena gumikkal van valakinek tapasztalata?
[ Szerkesztve ]
-
DemonDani
addikt
Ilyen szép széltérképet se manapság láttam!
Buz1 aki ma nem biciklizik (nem tom ki írta már tavaly )NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
DemonDani
addikt
a Lidl W5 láncolaj sprayt próbálta már valaki? Ez valami teflonos cucc lehet? és ugyan ez a kérdés a lánctisztítóval kapcsolatban
-
DemonDani
addikt
[erre] valaki valamit?
-
DemonDani
addikt
válasz ludsimon #19021 üzenetére
Láttam már 180at de tényleg olyan ritka mint a 60as monti váz
(#19022) rii
a 350 már kellemes belépő szint, sokat nem kell várni, de az már olyasmi hogy kigurul a gyárból és megy amig el nem kopik. a 150-nel nem kellszabadfoglalkozni[ Szerkesztve ]
-
DemonDani
addikt
Nah megtettem ma este az első kilométereket az új drótszamáron...
Mit ne mondjak erről a Scandiumról... A szar útból sztrádát varázsol. hihetetlen élmény volt vele ugyan ott hazajönni, ahol a régivel mentem érte A Reba telóval és ezzel a vázzal rendesen megdöbbentő volt, hogy nem ver nyakon minden kátyú a 6061es alu Gepida + Raidon páros után.
Van pár probléma amit észleltem, de majd holnap állok neki jobban kideríteni miből fakadnak, aztán remélem semmi komolyMai napot amúgy 40km-rel zártam ebből egy jó 10es a friss szamárral
-
DemonDani
addikt
Van itt valakinek Reba-ja? írhatna egy PM-et egy kis eszmecserére
-
DemonDani
addikt
válasz :MTC:kandur #19091 üzenetére
Ezekről már elég jó véleménnyel szoktak lenni, szóval igen, valószínűleg jó cuccot kapsz majd a pénzedért. Epicon, Axon már korrket.
-
DemonDani
addikt
válasz :MTC:kandur #19102 üzenetére
Recon
Ha van pénzed és szeretsz kisérletezni akkor vedd meg az Axont és oszd meg a tapasztalataid velünk
[ Szerkesztve ]
-
DemonDani
addikt
Kulacstartóból van valakinek valami jól bevált ajánlata?
Ebayes nézelődésem során egy ilyen iszonyat ötletes megoldásba botlottam, ráadásul mindössze 24g amit el nem tudok képzelni hogy lehet (karbonok szoktak ennyit nyomni, de még inkább többet vmivel)
[ Szerkesztve ]
-
DemonDani
addikt
válasz venember83 #19167 üzenetére
Miből van ez? üvegszálas műanyag vagy mi lenne? Amúgy egész korrekt, mikor megláttam, hogy Speci, úgy gondoltam felesleges is tovább olvasni, de végülis nem olyan drága. Bár a T-One még így is vezet, mindössze 12$, de elgondolkodtató... Súlyban sem vészes 34g. És attól, hogy műanyagos valami, gondolom tartós
rétisün
hát igen, ha túl szoros azt nem szeretem... de legalább kellemetlen meglepetés biztos nem érja hogy nem fogja szorosan, ennek mi a neve? Bár gondolom karbon szóval 6-7ezer legalább[ Szerkesztve ]
-
DemonDani
addikt
-
DemonDani
addikt
válasz rétisün #19174 üzenetére
partnerüknél próbáltam, fel is hívtuk őket de nekik se voltak az eddigi cuccok amiket néztem, ezzel bepróbálkozok ismét szerintem, bár továbbra is szemezek a T-One-nal is mert az a megoldás is nagyon tetszik Meg mégis csak fém... Ez már agyban dől el
Bici
sok ez meg hát:
Extra könnyű, (53g )[ Szerkesztve ]
-
DemonDani
addikt
Elképesztő, hogy ezek a polikarbonát kulacstartók karbont megszégyenítő súllyal fillérekért beszerezhetőek ráadásul tartósak is, és behelyezni is könnyebb ugye mivel rugalmas. Meg persze ott a T-One szabadon pozicionálásával és szintén apró súlyával szintén kicsi pénzért...
Mikor nekifutottam a néhány grammos kulacstartónak azt hittem, hogy súlyos ezrek fognak repkedni de
Szokás szerint ebike-on egymas alatt ugyan azok a kulacstartók Merida, Kellys KTM logóval
-
DemonDani
addikt
válasz eddie1978 #19243 üzenetére
Tacx vagy Isostar kulaccsal próbálkoznék a helyedben.
Kulacsból amugy mi a tapasztalat számít a szín a hőtartásban? Mert mindenképpen fehéret szeretnék, mivel elvileg az ugye jobban visszaveri a fényt, de ez csak tipp. Meg tudja valaki erősíteni?
-
DemonDani
addikt
a Maxxis és a CST egy cég lenne? gyakorlatilag ugyan olyan a honlapjuk
-
DemonDani
addikt
Jó áron milyen külső gumit tudtok? Valami olyasmi kéne ami 620g környéke vagy alatta, 6000 Ft max és kicsi a gördülési ellenállása, de mégis jó a terepképessége.
Most Schwalbe Smart Sam-et használok, valami ehhez hasonlót keresek olcsóbban. nem érdekel az se ha 2-3ezer ft, attól nem biztos hogy rossz valami, a lényeg az lenne h tudjak válogatni, mert semmi értelmeset nem látok :S Maxxis CrossMark tűnik még ilyesminek, meg a CST Critter is tetszetős.
-
DemonDani
addikt
szemem szám tele volt porral a mai kör végére... fekete fika is pipa
Az biztos, hogy nem szívesen mentem volna ma azzal az 5 kilós outival, így is feltűnően ki akarta alólam kapni a szél a szamarat, nem még ha fele ennyi lenne(#19505) ludsimon
[ Szerkesztve ]
-
DemonDani
addikt
válasz TripleB #19535 üzenetére
csak finoman használom, tövig még sosem húztam
furcsa az első hátsó közötti erőkülönbség, abból fakadóan hogy ugye 180 elől, meg eleve azé a munka nagyrésze, így olyan mintha a hátsó nem lenne túl erős, de amúgy meg akkor blokkol mikor akarom szóval fog az csak nem tud bizonyítaniNEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
DemonDani
addikt
amúgy a defektvédelemmel kapcsolatban meg kell jegyezni, hogy ezek csak a futófelületre vonazkoznak az esetek nagyrészében, és az oldal jövő támadást nem védik... nekem Smart Sam van de b@aszhattam a PP-t mikor eltévedtem és km-eken keresztül vágott nádban mentem, hol tolva hol fent ülve. A vége defekt lett a semmi közepén...
Szóval hiába a marathon plus 5mm-es futófelülete, megdöntöd leszálláskor vagy oldalról kap valami vége is, mivel ezeknek a gumiknak az oldalfala ki van könnyítve, gyakorlatilag semmi, csak a tartást biztosítja
-
DemonDani
addikt
Na asszem a Schwalbe CX Comp HS369 személyében meg is van a következő külső amit kipróbálok... Szinte hihetetlen a cucc, 620gramm ami elég versenyképes, 26x2,0 defektvédelemmel 4k környéke áron
-
DemonDani
addikt
válasz venember83 #19638 üzenetére
grat
az a nyeregcső mit tud?NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
DemonDani
addikt
válasz venember83 #19644 üzenetére
azt hittem valami rugós szisztéma
-
DemonDani
addikt
M542 középső lánctányért merre felé tudok venni? Meg kb mi pénz?
-
DemonDani
addikt
válasz Doki-HUN1978 #19795 üzenetére
Türelmesek vagyunk, nyugi...
amúgy meg én nem látom hogy ki linkelt neki egyedül én.
meg hogy hol nézzen körül előttem valaki. mindent ő linkelt és mi véleményeztük de igazából annyira senki nem foglalkozott vele mert ennyiért nehéz lehet értelmes kerát venniNEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
Aktív témák
● Olvasnivaló az
1. hozzászólásban.
● 2013.04.01-től fokozottan ellenőrzik a rendőrök a kerékpárosokat!
● Bringás jókívánságok:
- Ésszel!
- Széles utat, gumifákat!
- Örökös hátszelet!
Itt a jó idő (és a magas UV sugárzás), úgyhogy hosszú túrák előtt kenjétek be magatokat naptejjel!
- Szép! Dell Latitude 7420 -50% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i5-1145G7 16/256 FHD IRIS Xe
- X1 Carbon 7th 14" 4K IPS i7-8665U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Ryzen PC v3 , R5 4500 , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 320GB HDD
- AMD Ryzen 5 5600X Tray - Új, 3 év garancia - Eladó! 45.000.-
- MacBook Pro 16 inch M1 Max 10c/32c 64gb RAM 1TB
- Samsung 870 EVO 1TB 2,5" SATA SSD-k minimális futással (max. 6 óra/300GB írás)!
- Canon EOS 2000D gépek, kiegészítők, objektívek (578 vagy 1835 vagy 1743 vagy 700expo, újszerűek)
- Corsair RM650x GOLD Moduláris - full dobozos
- Sapphire Nitro+ RX580 4gb
- Samsung Galaxy A52S gyári független megkímélt névre szóló számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest