Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz trebrona #87894 üzenetére
qrva régi lehet, dobd ki, vegyél egy satasat pár k-ért..egyszerűbb mint átalakítóra költeni
ezeöccáz lesz', hogy megkíméltelek pár oboa körtől
vagy 2k-ért tudok adni egy satasat, 3 éves múlt, valszeg soha nem használták csak telepítésre, fekete, típusért nem fogom kiszedni, lájszkrájbos' is_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
trebrona
nagyúr
Köszönöm mindenkinek!
Szülők gépébe kellene, Chaser a héten írok privátot a részletekért.------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
kalapos
tag
2. érdeklődő a Jófogáson hirdetett telefonomra:
"jo napot a telobol lehet engedni az arabol melyit lehet"
[ Szerkesztve ]
Inviziböl Dzsizusz
-
mcs
veterán
Ilyen távirányítót keresek, ééééh!
-
-
kalapos
tag
Inviziböl Dzsizusz
-
Outlander
addikt
Az oroszmedve, mi a factot tolt be... nekem is kell ilyen edzéshez...
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
Outlander
addikt
A hétvégén végre motoroztam egyet.... mert utoljára 1 hónappal ezelött volt rá lehetőség...
Egyébként rohadt nagy élmény volt, kékes-galyatető út építés miatt 20-30km/h váltott térfeles...
Gyula városában illetve az oda úton semmi sem volt... de legalább mentem valamerre.[ Szerkesztve ]
-
Outlander
addikt
DHL központot hívta valaki mostanság? (06 1 2 45 45 45)
Qrva jó, hát nem tájszólás, de valami nagyon jól artikulál a felvett hangú nő... kicsit olyan orrhangon, meg kívánja a deíípthrootot..
Illetve a kapcsolt ügyfszolis, meg tök értelmes volt és pikk-pakk lebeszéltük a dolgokat... viszont ők sem adnak meg futár számot (mint a dpd), de lehet kérni hogy hívjon fel.... ami ugyanaz.
[ Szerkesztve ]
-
Outlander
addikt
Van egy googleplayes "kuponom".... emailcímhez kötött 5k értékben, bármire...
Van valakinek tippje valamire?
Nova Launcher-t már megvettem, a következő a call recorder volt... ezen kívül nem használok mást ami fizetős lenne, vagy premiumban is lehetne használni....
Nem akarom bent hagyni a maradékot, ezért aki ismer olyat progit, amit érdemes megvenni, azt megköszönöm... keresgélni én is tudok, inkább olyan érdekel, amit te is használsz és szeretsz.
-
KTU
addikt
válasz Outlander #87923 üzenetére
Groundwire egyik legjobb VoIP alkalmazás.
Ez csak az alkalmazás ára,
evvel még így nem tudsz telefonálni, kell hozzá valamelyik VoIP szolgáltató, hogy tudj hívást indítani vagy fogadni.
És ott töltesz fel egyenleget.[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
Zeki
nagyúr
válasz Outlander #87923 üzenetére
5k az semmi. 6 éves fiam játszik a Cars Fast as Lightning droidos játékkal, álma a villám mekkvín, az csekélyke 22 ezer Ft értékű gyémántok megvételével vásárolható csak meg. Ezek sem normálisak ezzel az árazással...
Mondtam neki, hogy mindenféle egyéb autókat megnyerhet ha sokat vezet, de mekkvínt talán csak Karácsonyra nyerheti meg.
Tudom van valami törés hozzá, ismerős telóján működött is a korlátlan gyémánt, de az én telómra sehogy sem tudta összehozni. -
alázógyík
addikt
Megvan az eredménye a hétvégi lomtalanításnak.
-
bsh
addikt
i3-as konfigot szolgált ki
ja, biztos volt még benne négy darab radeon 295x2 is -
Ramius
őstag
Valami szagértő (pl outlander ) segítsen. Egyik napról a másikra a youtube videók nem indulnak el. Akármit csinálok a flash playerrel nem jó. Reinstall, cookie törlés, táp mosás megvolt. Ötlet?
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
Chaser
legenda
-
TeeBee73
veterán
Hehe. Most nyomtak egy busz motorjára egy palack poroltót a Noszlopy-ban. Szépen kigyulladt.
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest