Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devid_81
félisten
válasz Outlander #39350 üzenetére
Tehat csapdaban vagy...en mar pedig ezt nem hagynam
Nezz utana mit mondd barmilyen garancia torveny, mikortol es hogy kotelesek tenni vegre nagyobb dolgot?
Akar ujabb ZTE-re rafizetes vagy barmi masig hogy lehet eljutni...egyaltalan ellehet-e...
Mint irtad sem eladni, sem hasznalni igy nem tudod...avagy vettel egy gyarilag rosszat, ez innen mar nem a Te sarad...talaljanak ki valamit, vedd elo a bunko e'ned, es b.ssz az asztalra akkorat, hogy csak pislogjanak...
-
Outlander
addikt
válasz Chaser #39351 üzenetére
Ha majd megjön Gyíknak a következő csoda telefonja.. akkor lehet h veszek egy olyat...
Amúgy lenovokkal nem is lenne bajom... tetszenek is, árban is jók, csak valami minidig hiányzik, vaku vagy értesítési led... ha meg van mind a kettő, átlépi a lélektani 30k-s (vagy 160 dodos) határt, amit én szánok max egy telóra...
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
Chaser
legenda
válasz Outlander #39353 üzenetére
IP67 lenovo, ha IPS lenne már rendelnék is egyet
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
KTU
addikt
válasz Outlander #39350 üzenetére
[link], visszaküldted már 3X???
ezután kérhetsz cserét vagy az árát,
ahogy írtad a pénz kell, így kértem vissza az 1. számszung Galaxi valaminek a teljes árát, 11 hónapos korába.
Sőt még a biztosítás árát is, mert azOsanba vettem és voltam olyan hülye hogy eladták nekem azt is, plusz garanciának
Ott én is előadtam pár mutatványt"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
Outlander
addikt
Telenoros előfizus... legjobb esetben is csak csere...
Most volt bent 3.szor... de most a qrvaanyját, most meg még nem bírtam előhozni...
Pedig most lenne a csere...De mivel új az aksi, meg új a kristály led smd is, ami szerintük főalkatrész, jelenleg nem tudok mást csinálni, mint várni..
Az ósanos ügyintézést ne vedd ide, mert az lehetne gyakorlatilag a példa mindenkinek... velük csak pozitív tapasztalat van, maximálisan korrektek...
[ Szerkesztve ]
-
bsh
addikt
reggel jöttem dolgozni, katonatelep felé félúton egy köbméter üvegszilánk az úton, de nem autóüveg, hanem táblaüvegnek nézett ki. tenyérnyi darabok is voltak. mögöttem is jöttek, meg szemből is, úgyhogy se hirtelen fékezni, se kikerülni nem tudtam. remélem nem kaptam emiatt 3-4 keréken defektet egyszerre
-
daninet
veterán
Tetkó. Nézzétek meg a többi művét is De ez a tájkép valami gyönyörű. Az ötlet is csúcsra van járatva, de a kivitelezés megfejeli az egészet.
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
AAntii
őstag
Sziasztok!
Aki a Hunyadivárosban lakik tudna nekem segíteni, hogy az ottani hálózaton mi a legnagyobb sebesség a szolgáltatók által kínált internetcsomagoknál? Néztem az inviteltnél és a t-nél is, elvileg 25 mbit a plafon. Igaz lehet ez 2013-ban?
"Az amatőrnek ihlet, a profinak előleg kell."
-
giigz
veterán
Sziasztok!
Van itt olyan, aki Baján lakik vagy ma jár a Kölcsey Ferenc utca közelében? Egy boltba kellene benézni, és egy terméket lefotózni.
Előre is köszönöm!
-
AAntii
őstag
-
AAntii
őstag
válasz Outlander #39371 üzenetére
Rajta vagyok a dolgon, sikerült megállapítanom, hogy a központi ügyfélszolgálaton nem jutok el élő emberhez (4 perc telefonos robot tapasztalata alapján), így az értékesítőt keresem, de nem veszi fel ő sem. Mindenesetre a digi nem lenne rossz. Még ilyet, szerdán 13-ig vannak nyitva, így jó hogy nem veszik fel
[ Szerkesztve ]
"Az amatőrnek ihlet, a profinak előleg kell."
-
bsh
addikt
-
Devid_81
félisten
válasz ekrisztian #39374 üzenetére
Hallod visszajottem masfel hete es egy valamire valo esot nem lattam...kezdek aggodni!
...
-
sanzi89
addikt
Jár valaki a GAMF-ra levelező szakra? Konkrétan mérnök infóra járnék szeptembertől, de mellette Békéscsabán dolgozok, így fontos lenne, hogy melyik napokon szoktak lenni az órák. Valakinek esetleg tapasztalata?
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
csaszi72
senior tag
Szigorú az új BTK
Sör után sem érdemes vezetni
A bűncselekmény elkövetéséhez az eddiginél kevesebb alkohol fogyasztása is elég lesz: 0,5 ezrelékes véralkoholszint a korábbi 0,8 ezrelékhez képest. Ezentúl nem az alkoholos befolyásoltságot fogják vizsgálni, hanem a véralkoholszintet, azaz az mindegy lesz, hogy milyen hatással volt az ivóra mindaz, amit ivott. Ráadásul ha valakit ittas vagy bódult vezetésen érnek, kötelezően el kell tiltani a járművezetéstől.Nyugaton el vannak maradva?
Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
Devid_81
félisten
Biciklit vennek!
Feltetelek, legalabb egy ilyet mint ez!...
-
DeltaPower
addikt
válasz csaszi72 #39389 üzenetére
Csigáéknál és dojcsoknál is 5 ezrelék, ánglisoknál 8. A közép-európai volt komcsi államok közül mi, a csehek, a szlovákok, és a románok ilyen hűdekemény zérótoleránsak, de a lengyelek is csak 2 ezreléket engednek. Ezeken kívül nullás szint a braziloknál (haha), oroszoknál, ukránoknál és pár szovjet utódállamban (még nagyobb haha), a japánoknál és az olyan arab országoknál van, ahol tiltott az alkohol [link]
[ Szerkesztve ]
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
csaszi72
senior tag
válasz DeltaPower #39396 üzenetére
Én esetemben az kb 2* 3dl sörőke
Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
Outlander
addikt
válasz DeltaPower #39396 üzenetére
Na jó, de a wurstli zabálóknál, ehhez van önkontroll, felelősségtudat, rendes biztosítás és autó.
Mondjuk vezetni nem tudnak, pláne nem autópályán, de az ittas vezetésnek náluk, kultúrája van...
ui: nálunk meg úgy kezdődik egy húsvét is, hogy 1 sör nem sör, és nem is alkohol, az erős szesz, meg csak akkor üt ki, ha én is úgy akarom.... tehát majd ha csak 1 liter iszok belőle...
De egyszerre mindig csak 1 dl isznak....
[ Szerkesztve ]
-
Outlander
addikt
Jelenleg, valahol itt tart a kockahas projectem...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest