Új hozzászólás Aktív témák

  • apeelme

    addikt

    válasz wwenigma #1105 üzenetére

    Grat...látom a stílusod nem változott. :U Az hogy én mikor vagyok itt és mikor írok hsz-t, hadd legyen az én magánügyem oké?
    A te párhuzamod OT995-el kb. ugyanolyan nonszensz mint a töltős mizéria, maradjunk ennyiben. Ráadásul mindezt úgy állítod hogy ezek történtek kijelző ügyben:

    1. crgriseus7 fórumtárs: kép elcsúszása - Minideal-ről rendelte, az éppen használt ROM-ról nincs infó. (1, 2, 3) 2-es link alatt lévő hsz-ből idézet: "próbáltam képernyőképet készíteni az elcsúszásról, de egyrészt nem sikerült, mert rendes képet kaptam, másrészt az elkészítése után abbahagyta :F ." - a kép készítésekor a szoftveres kimenet ezek szerint jó volt, a megjelenítés (LCD) volt a hibás...így nagyobb valószínűséggel hardver.
    "viszont fogalmam sincs mit csináljak hiszen visszajön a képernyő feloldásakor" - képernyő ki-bekapcsolás után visszatér...

    2. iziboy fórumtárs: képernyő alján és tetején két ~1cm lila csík. Minideal-ről rendelte, a hiba fellépésekor éppen használt ROM-ról nincs infó. (1, 2) 2-es link alatti hsz-ből részlet: "Sajnos ha oldalra fordítom akkor is megmaradnak a csíkok." - ez kijelző egyértelműen. Viszont kis idő múlva megszűnt neki.

    3. pivot fórumtárs: az első "inverz szerű" hiba, de inkább "lilulás". Minideal-ről rendelte, a hiba fellépésekor éppen használt ROM: "Minideal eredeti rom" (1, 2, 3, 4) Plusz infóként: "töltôn éppen nem volt..."

    4. : iSiS : fórumtárs: a második "inverz szerű" hiba, de inkább "lilulás". (1) Plusz infó: "minideal-os rom amit ők toltak fel a telóra & rootolva így küldték.."

    Én még fogadni is mernék arra, hogy vagy rosszabb minőségű LCD került bele, vagy szimplán szarul van összeszerelve...
    De ennyi és ilyen eset után azt állítani hogy a ROM a ludas az tényleg vakmerőség akár tetszik akár nem.

    u.i.: ha valakit kihagytam kijelző hibával jelentkezzen!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák