Új hozzászólás Aktív témák

  • helkis

    addikt

    válasz ffodi #1936 üzenetére

    dehogynem lesz.. :K simán alapfesz alá is lehet jóval menni egy rendes hűtéssel, az már más kérdés, hogy a mi stress-testjeink az intel féle tesztek hány %-ának felel meg.. amire kell arra kiteszteled, addig próbálgatod amíg jó nem lesz, de jön egy új vga, és sokan csodálkoznak, hogy nem akar menni a vas, pedig ilyenkor érdemes újra kitesztelni mindent, amit használ az ember.. (főleg ha nagyon ki volt hegyezve)

    amit mondasz az szvsz akkor állja meg a helyét, ha paszta van a kupak alatt, akkor tökmindegy mivel hűtőd (pozitívban). többek között ezért sem erőltettem a 3770k-4770k vonalat, mert ezek csak játékprocik (technológia tesztek) tuningra csak (mínuszban) valók.. itt a HEDT-k között azért (vagy a nagyobb TDP miatt?) nem merték meglépni a pasztázást..

    (#1935) Tirexi - ugyanazzal terhelve? azt kéne megnézned mennyi a dT-d.. gyanítom elég magas, ezért rosszak ezek a kompakt vizek (egy normálisan paraméterezett víznél, a dT<10-15foknál terhelve), ezek inkább halkításra valók, mint vizes tuningra, és igen egy D14 akcióban simán tud jobb lenni..

    [ Szerkesztve ]

    "Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org

Új hozzászólás Aktív témák