Új hozzászólás Aktív témák

  • lipi67

    veterán

    válasz 8th #57056 üzenetére

    Nekem úgy 2 éve küldött egy csomagot. Egy Asus 775-ös lap , proci (már nem emlékszem) meg hűtő. Játszak vele. Kérdeztem, h mizu. Hát.. Már akkor le volt százalékolva a szemével.
    :(
    Én tegnap voltam a tüdőn. Hál I'stennek a sok szar mellé kaptam egy aszmát is meg valami nem stimmel az alvásommal. Beküldtek a megyeibe 'aludni". Mondták, hogy időpontot kell kérni, de nem tudták, hogy milyen tfonszámon. Elkezdték hívni a megyeit..Nem jött össze, senki se tudta ott se. Végül azt mondták, menjek be és keresgéljem, hátha... :W

    "Visszaolvastam" a 10+ évvel " - Huhh.. én akkoriban lettem szobatiszta. :)
    -épp arról beszéltünk LeC-cel, hogy 12 éve vettem tőle az első procimat. (mármint tőle az elsőt) Megy az idő rendesen. Igaz, én meg csak fiatalodok. Nem találom a szavakat, úgy gügyögök mint egy pólyás, annyi hajam és fogam is van. Lassan pelenkáznak.. kvra fiatalodok de azt hiszem, kicsit túl lőttem a célon.

    [ Szerkesztve ]

    Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"

Új hozzászólás Aktív témák