Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
Nekem úgy 2 éve küldött egy csomagot. Egy Asus 775-ös lap , proci (már nem emlékszem) meg hűtő. Játszak vele. Kérdeztem, h mizu. Hát.. Már akkor le volt százalékolva a szemével.
Én tegnap voltam a tüdőn. Hál I'stennek a sok szar mellé kaptam egy aszmát is meg valami nem stimmel az alvásommal. Beküldtek a megyeibe 'aludni". Mondták, hogy időpontot kell kérni, de nem tudták, hogy milyen tfonszámon. Elkezdték hívni a megyeit..Nem jött össze, senki se tudta ott se. Végül azt mondták, menjek be és keresgéljem, hátha..."Visszaolvastam" a 10+ évvel " - Huhh.. én akkoriban lettem szobatiszta.
-épp arról beszéltünk LeC-cel, hogy 12 éve vettem tőle az első procimat. (mármint tőle az elsőt) Megy az idő rendesen. Igaz, én meg csak fiatalodok. Nem találom a szavakat, úgy gügyögök mint egy pólyás, annyi hajam és fogam is van. Lassan pelenkáznak.. kvra fiatalodok de azt hiszem, kicsit túl lőttem a célon.[ Szerkesztve ]
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest