Új hozzászólás Aktív témák

  • snowdog

    veterán

    válasz Hipermang #3653 üzenetére

    Nem értem miért nem fut hivatalosan?

    Elmondom, hogy miért nem futhat rajta legálisan iGO. Mert feltételezem gyárilag nem volt a gépen. Ha meg volt, akkor az egy MioMap lehetett. De akkor azt meg nem tudod lecserélni legális iGO-ra.

    Idézek egy értékelésből:
    "...MioMap v3 néven fut a készülékben elhelyezett navigációs program, amely mint tudjuk "iGO".... Viszont zavaró a térképalapanyagok kora! Mert ez nem friss! Magyarország 2006.10 (2007.03.20) de a környező országok is 2007.01 állapotúak és mint tudjuk ebből a régióból van jóval frissebb! Az eddig általam tesztelt "noname" PNA készülékek mind-mind frissebb térképekkel kerültek szállításra. Valamint nekem zavaró, hogy a miomap-ban Andrea nincs!"

    Na most, mivel ez egy PNA (Op.rendszer: Microsoft Windows CE 5.0 Core), ezért erre utólag már legálisan nem lehet telepíteni. Ha megnézed a hivatalos iGO támogató oldalt [link] akkor láthatod, hogy a hivatalosan támogatott eszközök között nincs Mio gép. Utólag csak az iGO SD-s változatát lehet telepíteni, e azt CSAK PDA készülékekre, neked meg PNA-d van. Hát ezért nem futhat rajta hivatalosan. Gondolom így már érthető.

    Ha mégis találsz a neten olyan írásokat, ami arról szól, hogy ilyen gépen iGO-t használnak, akkor az csakis azért lehet, mert talán korábban a Mio még megvásárolta a license jogot az NNG-től, és GYÁRILAG feltette a PNA-ra. De utólag már nem tehető fel, mert PNA-hoz nem kapható telepítős változat. Vagy illegálisan, érts alatta warez módon feltették az iGO-t. És akkor a történet végére értünk, mert a warez telepítéshez itt nem kapsz támogatást.

    Ha legális navi programot szeretnél tenni PNA-ra, akkor javasolom a Sygic használatát.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák