Új hozzászólás Aktív témák

  • snowdog

    veterán

    válasz AndrewTdi #1647 üzenetére

    Egyébként attól még, hogy neki így van, lehet, hogy így vette használtan. Miért ne lehetne neki segíteni?

    Attól hogy használtan így vette, még illegális, ha eredetileg nem volt rajta. És lehet neki segíteni, de nem célszerű ezt nyilvánosan megtenni.

    Miért kell állandóan azt hangoztatni, hogy ez így illegális, meg úgy illegális?

    Azért kell állandóan hangoztatni, mert ha ezt nem tesszük, akkor a topik, illetve szélsőséges esetben az egész fórum bezáratását kockáztatjuk. A Wayteq topikban minden iGO-val kapcsolatos kérdést, kitárgyalást megtíltottak, mondván azon a készüléken az iGO legálisan nem futhat. Minden beírás után jött a moderátori figyelmeztetés.

    Ezt a topikot azért hozták létre, hogy géptípus nélkül lehessen kitárgyalni az iGO Primo-t. Mert vannak olyan gépek, amiken legálisan működik. Magának a programnak a kitárgyalása az legális!
    De ha a kérdések itt is arra vonatkoznak, hogyan lehet Wayteq gépre feltenni, honnan lehet térképeket letölteni (ezek ugyebár illegális dolgok), akkor itt is meg fog jelenni a moderátor, és ki fog osztani pár figyelmeztetést.

    Hát ezért kell folyton arra figyelmezetetni, hogy mi illegális, és mi nem az. Lehet ezt kultúrált, és nem üldözhető formában is kérdezni, illetve mint már az előbb is írtam, magánban lerendezni. Akkor senki sem fog belekötni.

    És hogy érthetőbb legyen miről írtam: http://itcafe.hu/tema/wayteq_x820/hsz_6362-6362.html

    "(#6362) Bog válasza kicsee (#6352) üzenetére
    Bog
    (HÁZIGAZDA)
    Sokszor elmondtam már, hogy a warez-hack meg ilyesmi nem olyan kérdések, amiknek a megítélésén változtat az, hogy xy gyártó yx szoftvere drága, vagy nem elérhető, vagy szar az üzletpolitikája. Ezek mind külön-külön és egyszerre is elképzelhetőek, de ettől még a hack az hack, a warez pedig warez, amit a törvény büntet.
    Sokszor elmondtam már azt is, hogy
    a. nem érdekel, hogy máshol ezek az infók elérhetőek
    b. nem akarok azért pereskedni semmiféle céggel, mert itt ezek megtalálhatóak
    c. nem akarom bezárni a fórumot, s nyilván ti sem akarjátok
    Hetente legalább egyszer törölgetnem kell innen, ami rettentően unalmas. Eddig csak idejöttem, del-del-del, aztán szevasz, de miután az első hozzászólásban világosan le van írva, hogy mit lehet és mit nem, és az alapelvekben is szerepel, ezért ezentúl ban-ban-ban és szevasz.
    Mert biztos nagyon meglepő, de nem abból áll a munkám érdemi része, hogy renitensek után takarítsak.
    A jelen esetben az xxx8.3.4 egyértelműen iGO, plusz a kérdés is konkrétan erre irányult, ezért bele lehet magyarázni, hogy nem írtam ki, jó voltam, de kevéssé állja meg a helyét egy bírósági ügyben, ahol nem XY fórumozónak kell majd tisztára mosnia magát, hanem nekem az egész fórumot.
    Köszönöm a megértést és semmi kifogásom az ellen, ha elmentek máshová fórumozni ebben a témában, tökre megértem, nem zavar, nem számít, fontosabb, hogy a fórum egésze biztonságban legyen."

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák