Új hozzászólás Aktív témák

  • snowdog

    veterán

    válasz OldMike #16378 üzenetére

    Ahogy mondani tetszik, tipikus lehúzás. :)

    Kinézetre nagyon hasonlít az iGO-ra, szerintem az NNG készítette a programot. Viszont sokkal kevesebb szolgáltatása van, mint amit mi megszoktunk mondjuk a Primo-tól. Ettől függetlenül jól használható. Pontos, nem veszti el a jelet, alagútban is tovább számol.

    Ettől függetlenül nagyot lépett előre a beépített navigáció. Korábban csak horror áron lehetett extraként megvenni, nem is a csúcsmodelleket, ma meg akár szériaként is adják a 7 colos érintőképernyős csúcsverziót.

    - Konkrétan a C4 Picasso-nál az alapverzióban nincs navi, és nem is rendelhető hozzá.
    - A következő verzióban nincs gyárilag, de 240 ezerért rendelhető, és ez egy komplett egység, nem csak navigáció (eMyway navigációs rendszer második USB csatlakozóval és 8 GB-os merevlemezzel - Jukebox funkció). Tehát 3 tuneres digitális rádió, zenelejátszó, GPS vevő, TMC vevő, és navigációs program 8 GB-os HDD-n, BT egység, telefon kihangosító, iPhone csatlakozó, audió bemenet többféle csatlakozással, stb.
    - A két felső kategóriában viszont már alapfelszereltség. [link]

    u.i. És igen, még mindig nincs benne magyar nyelvű menü és hangutasítás. Ezt azért pofátlanságnak tartom annak fényében, hogy a kocsikat kimondottan Magyarországra szállítják, és nem mi hozzuk be őket magánkereskedelem formájában. Ami a változás, hogy már szériaként is beépítik, és nem is csak a legmagasabb felszereltséggel. Talán ennyi a pozitívum.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák