Új hozzászólás Aktív témák

  • MK VII

    veterán

    Szép napot skacok...
    Jók a csajok bubus.. ;)

    Más.
    Ezt nem tudom ki látta már, de mindenkinek javaslom végignézni...
    Ez ma Magyarországon a "nem vagyunk rendőrállam"...
    Nem a faszt nem... Bár, ha ilyen IQ -100-as rendőrök járőröznek az utcákon és szállnak ki egy egy bejelentéshez akkor még csodálkozunk, ha a bűnözőt engedik el és a tisztességes állampolgárt sittelik le? Ugyan azon a szinten van a rendőr mint egy két kisebbségi "megélhetési" bűnöző... Sőt még olyanon sem, mert azoknak legalább van egy kis gógyijuk..
    Ez a rendőr totálisan alkalmatlan a feladatára.. Maximum culágernek lenne jó egy építkezésre..
    Nekem egyetlen egy bajom van a rendőrökkel... Pont az amit most itt láthatunk a videóban.. Inkompetens erőfitoktató, senkiháziak.. Amikor meg akció van akkor meg behúzzák fülüket farkukat és inkább elfordulnak, aztán felőlük a bűnöző meg is ölhet bárkit, csak nehogy közbe kelljen avatkozni és jelentést írni...
    Tudom meg van kötve a kezük, hülye törvények vannak ebben a retek országban és kb semmit nem tehetnek meg bármi történik, de azért ez mégiscsak felháborító.
    Azért vannak, hogy a közrendet fenntartsák és nem azért, hogy a tisztelt állampolgárokat vegzálják és jót szórakozzanak rajtuk...

    Nem egyszer kerültem miattuk szar helyzetbe vagy épp ők kombináltak ki olyan helyzeteket, hogy nekem szar legyen...
    Egyetlen egy dolog csinálna rendet Magyarországon... Egy Kádár János reinkarnáció.
    Rend lenne az országban, ha megint lenne egy olyan ember mint ő...

    Liberálfaszom buzik gyülekezete már lassan az egész ország... A büszke hazaszerető, törvénytisztelő MAGYAR embereket meg ellehetetlenítik, mint például a Tolvajkergetőket akik pont csak segítették volna a rendőrség munkáját, erre őket vegzálják a rendőrök... Kifordult a világ magából. Undorom van ettől a trágyalétől ami nap mint nap körbevesz..
    Bocsi skacok... Ezt kijött...

    Ja és ami lemaradt...
    Tiszteletem minden olyan rendőrnek akik valóban tisztességesen ellátják a feladatukat...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák