Új hozzászólás Aktív témák

  • .tnm

    addikt

    válasz stickermajom #8809 üzenetére

    Évek óta gránitnál vagyok és gyakorlatilag csak jót tudok elmondani róluk.
    Ami rossz:
    egyelőre nincs átutalás az app-ból (de ígérik, illetve netbank megy mobilról is, csak kicsit körülményesebb)
    root-olt telefonon nem megy az android app (ez ma már nem érint, mert már nem kell a root, de régebben sokat kellett trükközni, hogy ne vegye észre az app a root-ot.)
    nincs fogyasztóbarát lakáshitelük, ezért másik banknál kellett hitelt felvennem (Erste, hát nem mondom, hogy teljesen korrekt volt, ahogy ott zajlott.)

    Ami jó (többi bankhoz képest):
    elég jól váltanak valuták között (netes vásárlásnál számít)
    nfc-s fizetés telefonnal
    egyik legjobb kamatok folyószámlás lekötésekre
    kétszer kellett eddig személyesen bemennem: számlanyitáskor, és amikor a bejelentett lakcímem változott (ha csak értesítési változott volna, akkor be se kellett volna menni, de törvény szerint ilyenkor személyesen kell, hogy megjelenj); ezen kívül mindent el tudtam intézni netbank-ból küldött szabadformatumu levélben (következő munkanapra elintézték).

    egyszer nem küldtek spam-et (erste annak ellenére próbálkozott, hogy mindenhol rögzítve volt, hogy ne küldjenek)

    ----
    egyébként anno a BB-nak volt akár 30 éves korig használható diákszámlája (akkor mentem oda, amikor Erste kidobott a korom miatt). bár amiket hallok ott dolgozóktól, hogy hogy mennek a dolgok azóta, hogy az államé a BB... nem biztos, hogy a pénzemmel őket akarnám támogatni.

    It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."

Új hozzászólás Aktív témák