Új hozzászólás Aktív témák

  • SOAD19

    addikt

    Köszi a véleményeket a CIB-bel kapcsolatban. Bár akkor nem egyértelmű, hogy akkor kell-e nekem a hard token, vagy sem. Szoktam mobilról is, meg pc-ről is belépni ebankra. Azért jó lenne, ha nem csak pc-ről lehetne, ha esetleg mondjuk az ember nincs otthon, elutazott valahova, ahol csak a mobil áll rendelkezésre. Akkor ha jól értelmeztem, valaki szerint hard token nélkül is működhet a dolog mindkét eszközön, nem szükséges a hard token?
    Illetve lenne még egy kérdésem, hátha valakinek infója erről. A mostani bankomnál vettem anno szuper állampapírt. Mi van, ha letelik az 5 év, és visszautalják a pénzt a számlámra, ami már más banknál van? Lehúznának vajon, kezelési ktg, átutalás ktg. címszóval, stb, és ha igen kb. mennyivel? Lehet érdemes lenne maradnom, bár még 2 év van hátra, 2024 júniusáig.

    #25006 dredjudge84
    Köszi! De, ahogy látom náluk, "csak" 5k-t adnak, ez a CIB-nél 20k, ami kicsit vonzóbb. Arra is gondoltam, hogy belépek a CIB-hez, aztán anyámat is beszervezem, neki aztán tényleg mindegy, hogy melyik banknál van, ő gyakorlatilag nem használja az ebankot, havi 12 pénzlevétel, és kártyával való vásárlás, max nagy ritkán netes vásárlás, bár még ebben is segíteni kell még neki. Így én 40k-val "gazdagodnék", ami jól jön, ebben az ínséges időkben. :) A Takarékbanktól nem hiszem, hogy rosszabb lenne, ez a CIB, aztán ki tudja. :D

Új hozzászólás Aktív témák