Új hozzászólás Aktív témák

  • Livius

    őstag

    válasz INGJOKE #24997 üzenetére

    Az internetes bank oldalon mikor beléptem, ez volt az üzenet, hogy emelik a tranzakciós díjakat, és ha nem tetszik kb októberig lehet lelépni.

    "Tisztelt Ügyfelünk!
    Tájékoztatjuk, hogy Bankunk 2022. október 5-ei hatállyal – a vonatkozó jogszabályokban és ügyfélszerződésekben biztosított jogával élve - egyoldalúan módosítja a bankszámlaszerződések elválaszthatatlan részét képező, a bankszámlacsomagok kondícióit tartalmazó egyes lakossági kondíciós listákban szereplő bizonyos díjtételeket.
    A módosításra a Lakossági Üzletszabályzat 1. számú mellékletének a) pontjában foglalt okból, a Bank közteher – (pl. adó) – fizetési kötelezettségének változása okán kerül sor, tekintettel az extraprofit adókról szóló 197/2022 (VI. 4.) rendeletre, mely 2022. július 1-jei hatállyal módosította a Bank pénzügyi tranzakciós illetékről szóló 2012. évi CXVI. törvényben szabályozott tranzakciós illeték fizetési kötelezettségének mértékét. Lakossági Üzletszabályzatunk elérhető honlapunkon a www.unicreditbank.hu oldalon az Üzletszabályzatok és házirend menüpont alatt.
    A változás az alábbi típusú tranzakciókhoz kapcsolódó díjtételeket érinti:
    Forint és devizaszámlákra vonatkozó bankon belüli és kívüli HUF, valamint EUR és SEPA eseti átutalási megbízások
    Csoportos beszedési megbízások
    Állandó átutalási megbízások ..."

    [ Szerkesztve ]

    Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

Új hozzászólás Aktív témák