Új hozzászólás Aktív témák

  • cocka

    veterán

    válasz SOAD19 #24999 üzenetére

    CIB-ről:

    Ha nem akarsz nagyon szívni a CIB-bel, javaslom rögtön a szerződéskötéskor (ezért jó ezt személyesen megtenni) kérjél hard tokent. Ezzel be fogsz tudni lépni a javás netbankba bármikor. Lényegében telepíteni se kell, ha van Java a gépeden. Ezután csak egy pár bájtos jnlp-t kell letölteni és menni fog desktop környezetből.

    A hard tokennel be tudsz lépni a webes netbankjukba is, de ott korlátozottak a lehetőségek. Ha jól rémlik nincs állandó átutalás és csoportos beszedést sem lehet beállítani. (a javásban ezeket IS!)

    A hard token fizetős, jelenleg havi 380 Ft. (hó végén vonják) Ha ezt rendeled, a mobilappot nem fogod tudni használni.

    A mobilapp egy agyrém, én 2 hónapig szenvedtem vele, elég is volt belőle. Ha elolvasod a véleményeket a Play áruházban róla (CIB mobilalkalmazás) láthatod, hogy ez azóta sem változott semmit. Sőt, állítólag egyre rosszabb.

    Megmondom őszintén, nekem semmi bajom a CIB javás netbankjával, tökéletesen tudom használni a hard tokennel lényegében mindenre. És működik is rendesen. A mobilappos kritikák pedig azt igazolják, hogy nagyon jól döntöttem, amikor átszerződtem hard tokenre.

    Szóval ha a CIB-hez jössz és leginkább PC-n vagy laptopon intézed a pénzügyeidet, akkor a hard tokennel minden online intézhető dolgot el fogsz tudni intézni.

    Ha főleg mobilon intézed a pénzügyeket, akkor felejtsd el a CIB-et!

    Online kártyás vásárláshoz is használható:

    3D akármi

Új hozzászólás Aktív témák