Új hozzászólás Aktív témák

  • fatpingvin

    őstag

    válasz Grave_444 #70724 üzenetére

    "Szerintem érdekes amíg írtál, de amíg saját bőrünkön nem tapasztaljuk, addig nem foglalkozunk vele eléggé."

    megnyugtat és öszinte örömmel tölt el hogy van aki érti. ez egy teljesen normális felfogás, azon pufogni hogy "hátnekemúccsenemleszvírusom!!" az nettó szamárság.

    "Kiber/IT biztonságnak megfelelni pedig szerintem profi, feltörhetetlen szinten baromi nehéz"

    nem nehéz. lehetetlen. feltörhetetlen rendszer nem létezik, olyan van amit nem éri meg feltörni. az asztali gépek egyébként népszerű targetek, pont a jobbantudó de inkompetens júzerek miatt. az adatok hagyján, egyéni szinten valóban semmit nem ér, viszont a hálózati kapcsolattal és a számítási kapacitással már kiváló botnet kliensek, amit remekül lehet akár DDoS swarmban vagy csak sima spam/phishing relének használni.

    az meg aki elpoénkodja, végülis szíve joga. nem kell vele foglalkozni, csak tudj a potenciális következményekről és ne áltasd magad azzal hogy ha nem veszel tudomást valamiről mert nem értesz hozzá akkor a probléma megszűnik.

    ezzel a felütéssel itt tényleg zárom a soraimat, üdvözítő volt egy értelmes választ olvasni a soraimra, akit érdekel a téma az majd kitárgyalja a releváns szaktopikban. már így is tovább maradtam mint ameddig szívesen látott vendég voltam itt asszem :D

    A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)

Új hozzászólás Aktív témák