Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • imibogyo

    veterán

    válasz lowzor #41053 üzenetére

    Én is kíváncsi leszek, hogy majd mi sül ki a gépemből. Sajnos mostanában elég sokat kell hurcolnom a gépet, ezért váltottam egy ilyen "mini" házra, mert a Stackerrel meg lehet szakadni. Persze most sokan mondhatnák, hogy erre való egy laptop, de azt meg én nem engedhetem meg magamnak, hogy két "normális" gépem legyen, mert nekem laptopból is erős kellene (ArchiCAD, egyéb 3d és renderelés). Szóval inkább a "nagy gépet" miniatürizálom, amennyire lehet. Most adtam el a TX 850-et, és vettem helyette egy BQ SP E9 550W-osat és ez már moduláris. Igazából még a TX kábeleit is el tudtam volna rendezni a házban, mert elől "rengeteg" hely van, de azért így kényelmesebb. :K

    >Deego..: hát én is kíváncsi voltam ezért nem is bírtam ki, hogy ne költözzek át. Persze csak úgy roham-futtában. Hétvégén ha lesz egy kis időm pihenni, akkor véglegesítem és a merevlemezt is áthelyezem.

    Eredetileg egy Antec NSK3480-at szerettem volna, de az most kereten kívül van. Így megbékéltem a Core 1000 hiányosságaival és nagyságával, mert az Antec az még ennél is kisebb lett volna. Az volt a cél, de ez fért bele. :B Majd ha lesz időm az államvizsga után, akkor ez a ház is meg fog rövidülni, úgy 10 centiméterrel, de ez még a jövő zenéje. Ha sikerül elérnem a célom itt úgyis közzé teszem és készül ebből is egy logout cikk. ;)

    Sajnos csak most tudatosult bennem, hogy a fényképezőm vidéken van, tehát normális fotókat majd csak a hétvégén tudok lőni. Addig csak szemléltetésnek itt van pár telefonos kép.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák