Új hozzászólás Aktív témák

  • imibogyo

    veterán

    Üdv mindenkinek! Ha valaki a másik topicot nem olvassa, berakom ide is! :K

    Próbaképp összeraktam egy kissebb változatot a tervemből, 50 centis hosszal, de például a tápom kábeleit alig bírtam elrendezni a vízhűtés csövei mellett/ között. Sajnos a Corsair 850TX nem moduláris. Így visszatértem az eredeti tervhez.

    Ez a mai napon el is készült!

    Na jó nem teljes még, de sajnos vissza kellett térnem dolgozni, így egy nap alatt ennyi tellett tőlem. Viszont a legidegesítőbb, hogy kivettem a tartályból az UV csövet, és elfelejtettem visszarakni, szóval majd fúrhatok egy lyukat a ház aljába és szülésznő módjára játszhatom vissza bele. Mert jelenleg nem 100%-os a - Szotyi25 által csak "fluxus kondenzátor"-nak hívott - tartályom.

    Első vízhűtésem amúgy! :B
    20,5 fokos szobában IDLE: 28 fok a proci, 22 a viz.
    LOAD: jelenleg fél órája megy a Prime95 47-53 fok a proci, 35 a viz.
    És ezek passzív adatok.

    Még rengeteg tenni való van a házzal (vizhőmérők elhelyezése, takaró lapok helyére tétele, kábelezés, oldallapok legyártása stb.), de egy nap alatt szerintem nem rossz eredmény. Ja és ami nem látszik a képeken, az az, hogy a függőleges fa lapra vannak a vinyók felfogatva Scithye Himuro-kban. Szerettem volna őket teljesen elrejteni. :K

    radi8tor1
    Köszönöm! De még sok munka lesz vele. :R
    Meg kifogyott az elem a fényképezőből igy nem tudtam a többi oldalról készíteni fotókat. A galériában csak olyan állapotról van, ami még messze nem volt "végleges". De majd ha felhozom a saját gépem, akkor pótolni fogom normális fotókkal.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák