Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
albert8
veterán
válasz sestertius #27450 üzenetére
Nem kellene eltüntetni mert ha esetleg be lenne harisnyázva akkor szép lenne
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
sestertius
őstag
válasz albert8 #27451 üzenetére
A múltkor már - be kell valljam - "ráklikkeltem" a blogodra, és végig olvasgattam ill. nézegettem a kábeles dolgokat... meg kell mondjam, elgondolkodtam, mert igen tetszetős, csak a sok melóhoz nincs kedvem....
Pedig szerintem korrekt lenne a végeredmény.Régi ph 88 pozitív negatív nélkül, új ph-n azon felül...
-
ilyennincs
tag
válasz sestertius #27450 üzenetére
Köszi
Ezért nem szabad blogokat olvasni, sőt igazából semmit nem szabad megnézni, mert megtetszik és utána nincs megállás.
Esetleg ha több képet mutatnál, hátha tudnánk segíteni![ Szerkesztve ]
-
sestertius
őstag
válasz ilyennincs #27453 üzenetére
Ez igaz!
Csinálok párat a kábelekről...
Régi ph 88 pozitív negatív nélkül, új ph-n azon felül...
-
Stirbi
addikt
válasz ilyennincs #27444 üzenetére
hm jó lett jó lett, s mi konfig van becsomagolva?
-
sestertius
őstag
válasz pincehely #27408 üzenetére
No, amiről korábban beszéltünk:
aero. és BR4D tanácsára kipróbáltam a H70-nél, hogy "rendesen", azaz a gépből kifelé hátra fújva jobb értékeket produkál-e a proci hűtő, mintha kintről fújna befelé.
Alapvetően alacsony rpm-re állítottam a ventiket, fixre állítva a ház ventiket is és a proci hűtő ventiket is. A különbség nem nagy.Befelé fúj:
Game alatt szinte ki sem jön a dolog, pl. Dirt2 esetében 57-54-54-54 értékek vannak. Prime 95 esetében picit emeltem a proci ventik fordulatán, és ott feljegyeztem egy 72-69-68-70 hőmérsékletet. Itt is alacsony rpm-en mentek még a ventik, a szabályzó a felén állt /azt hiszem, ilyenkor ~1000rpm körül van, vagy még annyi sem/.Kifelé fúj:
Mint említettem, játék alatt nem nagyon jön ki a dolog, a Dirt2-nél 57-55-55-54 lett. Más játékokat is néztem, de a különbség hasonló, így nem írom le azokat. A Prime 95 esetében - a szintén kicsit emelt rpm-nél - picit jobban megmutatkozott a különbség, de nem óriási: 75-73-71-73 lett.Röviden és tömören, nagy terhelésnél, nagy tuningnál lehet követni a Corsair ajánlását, és kintről nyomatni a levegőt a radira, mert számíthat. Kisebb húzásnál, játékok alatt ( pl. nálam, ahol a 3,5 GHz-ig sincs húzva a proci, és a ram sem éri el a 2000MHz-et ) nincs jelentősége. Csak annyiban, hogy nem jön be ugye a por, és összességében nem nyomjuk be a meleget a házba. Nem is bánom, hogy össze hasonlítottam, így nyugodt vagyok az elhelyezést illetően...
Bogarat ültettetek a fülembe, de nem is baj, mert így most már a jól megszokott módon hagyom a ventiket, hogy kifelé fújjanak!
[ Szerkesztve ]
-
petiww
tag
Nekem most valahogy így.
-
Stirbi
addikt
válasz ilyennincs #27457 üzenetére
pontosabban ?
-
Atke
senior tag
válasz ilyennincs #27446 üzenetére
ilyennincs
Kék ventikA nightcomp-nál lehet venni, drága de szerintem jók! Én a silent-eket használom és nem egy ismerősőm vett/cserélte le Gelid-re a meglévő ventijeit! Harisnyázva, gumipöckökkel, matricával a dobozba! Kinai de nagyon igényes!
-
pincehely
addikt
válasz sestertius #27456 üzenetére
Köszönöm a mindenre kiterjedő beszámolódat.
Kíváncsi lennék egyébként arra is, hogy mit tud H70 egy comobos léghűtéssel szemben.
Erről nincs információd?http://kefetemap.deviantart.com/
-
Bakitm
tag
Rászántam magam egy kis kábelrendezgetésre, igaz még az új videokártya érkezése meg fogja kavarni a dolgokat, de addig ez így fog maradni. [Link]
Igaz a hátlapja kicsit neccesen ment fel, mert azért olyan sok hely nincs a kábelek elrendezésére, de mindegyik elfér sérülés és nagy kavalkád nélkül.[ Szerkesztve ]
-
Stirbi
addikt
válasz ilyennincs #27463 üzenetére
az ott egy 8600gt a képen ? hu nemtudtam kitalálni h milyen vga lehet az
-
sestertius
őstag
válasz pincehely #27465 üzenetére
Amikor a Mugen 2-t lecseréltem a H50-re, nem voltak feljegyzett értékeim arról, ez a baj...
Arra emlékszem, hogy nem sok különbség volt közte - a Mugen 2 nagyon jó!Még most egyre leszek kíváncsi: rendeltem MX 4 pasztát - állítólag sokat nyom a latba. Hamarosan - szerintem hétvégén - kiderül, mit is tud.
-
Gorneck
legenda
Kis update: [link].
Gorneck#1239
-
Gorneck
legenda
válasz sestertius #27475 üzenetére
Jaja... De ami vicces, hogy mind1 ennek a felállásnak mekkora házba pakolom bele... Hőfokok így is nagyon rendben vannak.
A 24es tápkábel elrejtésén még agyalok, de sztem marad így.
Gorneck#1239
-
Gorneck
legenda
válasz ilyennincs #27477 üzenetére
A cikkem aplaján kiderül ez miért nem oldható meg...vagyis megoldható, csak nem egyszerű...
Gorneck#1239
-
Gorneck
legenda
válasz albert8 #27480 üzenetére
Nem vagyok a fekete belső híve...viszont két opció már van bár sztem nem lesz egyikből se semmi (kevés az időm ezzel foglalkozni):
- méhsejtes lemezből (feketére fújva) lehet csinálok bele egy L alakú borítást.
- a másik, hogy otthon van hangszigetelő szivacsom is és azzal kiváltom a festést legalább az alsó lemezen.ilyennincs: A kábel elég hosszú...lyuk se lenne gond csinálni pluszba egyet, hogy beférjen (toldón gondolkodom még az szétszedve simán jó lenne). Csak nincs kedvem már megint szétkapni a gépet és fúrkodni.
Gorneck#1239
-
Tibiajax
nagyúr
rég jártam már erre..
dobtam föl egy villámvidit a mostani kócerájrólBalázs. a házikód az enyémnek nyomába se lép... : D
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz ilyennincs #27485 üzenetére
eléggé halk.. (gyak. egy halk zümmögést lehet össz. hallani)Stirbi. Alex Lamb-Freedom (Tiesto - Club Life 177)
-
B4l!nt
aktív tag
válasz sestertius #27490 üzenetére
Köszi
Rampage III Extreme. Próbálok majd rámenni a piros-fekete összeállításra. -
sestertius
őstag
válasz B4l!nt #27491 üzenetére
Huh.. azt én is nézegetem, de nagyon, csak még iszonyat az ára!
Habár, ahogy most elkezd hullani az 1156, úgy kezd el az 1366 ára is...A piros-fekete nálam is tetszik a jelenlegi lapomnál, csak a hangkártya nem passzol bele a házba a maga kék led világításával. Ez van...
-
albert8
veterán
válasz B4l!nt #27489 üzenetére
Szép kis ház
jó a berendezés is de ha piros fekete lesz akkor az a zöld venti nem lesz valami szép ott
szerintem egy tt magma szép lenne ottFlickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
B4l!nt
aktív tag
válasz albert8 #27494 üzenetére
Igen szerintem is magmával lenne a legjobb Na meg dominator GT ramokkal.
A terv már megvan kérdés az anyagiak hogy fognak alakulni. ]Próbálok majd valami szépet összehozni.Harisnyázás szerintetek hogy néz ki legjobban? Én abból is fekete(80%) - piros(20%) kombóra gondoltam. Vagy jobb lenne sima fekete?
-
albert8
veterán
-
B4l!nt
aktív tag
válasz Motion_Blur #27498 üzenetére
Látom neked maximus formula és dominator gt van. Biztos jól néz ki. Van fent képed a cuccról?
-
Motion_Blur
félisten
válasz B4l!nt #27499 üzenetére
Most nincs fényképezőm, de telefonnal próbálok majd nyomni 1-2 képet holnap. Az a baj, hogy a házam nem fekete belül. Ezen akarok most segíteni, a megfelelő festéket keresem. Ha valakinek van ötlete szívesen veszem. A lényeg hogy magam akarom megcsinálni.
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest