Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibaimp
nagyúr
Ígéretes!
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
myckey
veterán
Termi és Robi is rohadt feelinges lett, hozza a filmek atmoszféráját. Egy játékot lazán megér, odatették a fejlesztők.
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
heavygrip
senior tag
A terminátor 14 euro most, a robocop meg 30 euro steamen. A robocopot is be kéne húzzam.
#4 myckey mindkettő örök klasszikus, igaz robocopot még tavaly próbáltam korai hozzáféréssel,de mármost tényleg meg kéne vennem.
Tök jó hogy ezt a terminátort lehet már októberben steamen tolni.
They are rage,brutal, without mercy,but you,you will be worse, Rip and Tear until it is done.
-
Silenzio
addikt
"Az első két film közötti időszakban játszódó alkotást egyedül, vagy akár kooperatív módban is játszhatjuk."
Az hogy jött ki, hogy az első két film közti időszakban játszódik? Mindkét film a készülési idejében játszódik, illetve az első (The Terminator, 1984) pontosan 1984-ben, a második (T2: Judgement Day, 1991) elvileg 1994-ben, mert John Connorról kiderül benne, hogy 10 éves. A T3 szerint 13 éves, így elvileg 1997-ben kellene játszódnia, de az első trilógia mindhárom része az ítélet napja előtt játszódik. Szóval ez hülyeség.https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
nagyúr
Terminator: Resistance nekem nagyon tetszett, főküldi után lehet infiltrator módban is játszani T800-as bőrébe bújva. Jók a hangok is benne nagyon.
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
Új hozzászólás Aktív témák
- Ajándék Batman AS Játék+10e Ft Meta Kredit! Quest 3S 128 és 256GB 2 év cseregarancia
- AMD Ryzen 3 3200G // 4C/4T // 4GHz // AMD RX Vega 8 (4K RDY) // AM4+Box // -25 ezer újonnan jelenleg
- 2db WD Black 2TB 64mb cache 100/100, 100/99
- Lenovo Thinkpad T495,14",FHD,IPS,Ryzen PRO 3500U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN10
- Apple iPhone eszközök szoftverezése, jelkód levétele, szoftveres meghibásodások elhárítása.
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 5th - i7-10G i 16GB I 256GB SSD I 14" 4K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Eladó Hibás !!MSI MPG B550 Gaming Plus alaplap.
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 16GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- TP-LINK RE650 AC2600
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 LTE Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen