- 2025 - Melyik játékot várod a legjobban a következő évben?
- Call of Duty: Black Ops 6 - Napokon belül indul a Squid Game event
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 11. nap: Orc Must Die 3
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 10. nap: Kill Knight
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 9. nap: Hot Wheels Unleashed
- Xbox Series X|S
- World of Tanks - MMO
- League of Legends
- Path of Exile 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- 2025 - Melyik játékot várod a legjobban a következő évben?
- Call of Duty: Black Ops 6 - Napokon belül indul a Squid Game event
- EA Sports WRC '23
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PlayStation 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Terminator: Resistance nekem nagyon tetszett, főküldi után lehet infiltrator módban is játszani T800-as bőrébe bújva. Jók a hangok is benne nagyon.
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
Silenzio
addikt
"Az első két film közötti időszakban játszódó alkotást egyedül, vagy akár kooperatív módban is játszhatjuk."
Az hogy jött ki, hogy az első két film közti időszakban játszódik? Mindkét film a készülési idejében játszódik, illetve az első (The Terminator, 1984) pontosan 1984-ben, a második (T2: Judgement Day, 1991) elvileg 1994-ben, mert John Connorról kiderül benne, hogy 10 éves. A T3 szerint 13 éves, így elvileg 1997-ben kellene játszódnia, de az első trilógia mindhárom része az ítélet napja előtt játszódik. Szóval ez hülyeség.https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
heavygrip
senior tag
A terminátor 14 euro most, a robocop meg 30 euro steamen. A robocopot is be kéne húzzam.
#4 myckey mindkettő örök klasszikus, igaz robocopot még tavaly próbáltam korai hozzáféréssel,de mármost tényleg meg kéne vennem.
Tök jó hogy ezt a terminátort lehet már októberben steamen tolni.
They are rage,brutal, without mercy,but you,you will be worse, Rip and Tear until it is done.
-
myckey
veterán
Termi és Robi is rohadt feelinges lett, hozza a filmek atmoszféráját. Egy játékot lazán megér, odatették a fejlesztők.
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
tibaimp
nagyúr
Ígéretes!
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
- Az új Radeonok is a hagyományos tápcsatlakozóra szavaznak
- Amazon Kindle
- Videó stream letöltése
- Fotók, videók mobillal
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest