Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaxxDamage
félisten
válasz King Unique #52359 üzenetére
Igen, igazad van.
Próbálgatom kellene amiket írtál.
Sajna nem cseréltettem és már a 2 év gari is lejárt.
Van másik RaidSonic eszközhöz adapterem [link] és lehet azzal is megnézem, ha legalább 3A-s. Kábelt is megnézem, de ha eleve ezzel lenne a gond, akkor egyel sem menne.◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
MaxxDamage
félisten
válasz King Unique #52359 üzenetére
Ma próbáltam a 2 HDD-t a dokklóba és most USB 3.0 portra csatlakoztattam, ment minden szépen és kb. 60%+ (másolásnál , gépről külső HDD-re) aminél megállt és ezt írta ki ami a képen van. /eddig USB-C / Thunderbolt porton használtam + USB to USB-C átalakítóval/ a dokkolónak érdekes csatija van, nem tudom hol lehetne kapni olyan csatit aminek a gépbe menő fele USB-C / Thunderbolt.
Kép:
Érdemes tovább próbálkozni másik kábellel (az még új, külső 5.25 USB 3.0-s ODD -hez van) - elvileg csatija ugyanaz, csatlakoztatható a dokkolóra - nem néztem még
Kábel csere után másik adapterrel? (ezzel, ha egyezik az "A" érték)USB-s Dokkoló
USB-s ODD eszköz
Mind2 "RaidSonic" termék.◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
Új hozzászólás Aktív témák
- Videoteszt Segítség, elromlott a merevlemezem!
- Lightyear - befektetési app
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Házimozi belépő szinten
- Napelem
- Politika
- Windows 11
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest