Új hozzászólás Aktív témák

  • ribarszki

    őstag

    válasz polonic #73838 üzenetére

    Ehhh, a KA videót kitöröltem... Sajnos nem tudom megmutatni, hogy mennyire szenvedett a motor :((( 2020 decemberben ezt írtam róla itt a fórumon, visszakereshető:

    Kérdés mire kell, de ha dagasztásra, kenyértésztára, pizza tésztára akkor KitcheAid-ből az erősebb, legalább 350W-os modellt kell venni.
    Én elhoztam a feleségemnek karácsonyra Sparból egy 275W-os Kitchenaidet. Ennek az alapára 199k, most 125k-ért tudtam megvenni. Hála Istennek, amikor a feleségem nem volt itthon én dagasztottam vele a kenyeret.
    Szóval iszonyat masszív a gép. 12kg, nagyon-nagyon minőségi és gyönyörű. Viszont ez a modell egyszerűen gyenge.. Dagasztáshoz mindenképpen. Rossz volt nézni és hallgatni ahogy erőlködik 600gramm liszttel. A dagasztókar majdnem megállt annyira lelassult, majd megint felpörgött és megint majdnem megállt. Gyorsan összepakoltam és visszavittem.

    Itt a videó az Ankarsrumról. A videóban 1kg liszt van a tálban, de összesen 5kg tésztával bír el. Van egy dagasztó horog is hozzá, ez a dagasztó henger. A henger kicsit hidrósabb tésztához van, a horog kicsit keményebbhez. Pizza és kenyértészthhoz a henger a jó. Ez most pizza tészta. Ajánlom figyelmedben, hogy amúgy a KA és a többi spirilási dagasztógép csak dobálja a tésztát, addig az Ankarsrum mennyi levegőt visz be és szinte laminálja, rétegenként pakolja egymásra a tészta. Ahogyan a nagyszülők is dagasztottak. Döbbenetesen jó gép. Arról nem beszélve, hogy szinte örök élet..

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák