Új hozzászólás Aktív témák

  • ribarszki

    őstag

    válasz BBéci #52030 üzenetére

    Nem veszem magamra, és szívesen válaszolok:

    1, Egyetem után, a munkám első évében ennyi volt a keret mosógépre. (2010-ben) 2 mosogatógép szerelőt is mekérdeztem, ennyiért mindketten a Fagort mondták.

    2, Furcsamód igazuk is lett, mert a gép mechanikája tökéletes volt végig. 2013-tól érkeztek a gyerekek is, és a feleségem mosipelusozik, szóval heti 8-9 indítása volt. Semmi gondunk nem volt vele, leszámítva a felültöltősök betegségét. Visszacsurgot a víz és elrohadt a teteje. (Ez nem Fagor gonf. Whirpool, Candy, Indesit, Fagor mind ettől szevendnek) A Electrolux cégcsoport oldotta meg mostanában, hogy a moósszeradagoló nem az ajtón van. Ha elöltötlős lett volna, ez a Fagor még mindg megy.

    3, Ne hasonlíts 90-es években készült gépeket a maiakhoz. Sokkal több anyag és minőség volt bennük. Tele vagyunk 90-es években vásárolt, máig hibátlanul működő gépekkel. (Goldstar mikró (30éves), Samsung hűtő (20éves) Whirpool mosogatógép (19éves). Soha nem kellett hozzájuk nyúlni.

    4, Ma egy 100k körüli Beko, Fagor, Gorenje, Bosch, Electrolux gépben (mosogatógép vagy mosógép) pontosan ugyan az a silány minőségű alkatrész van, és pont ugyan annyi ideig fogja bírni. Teljesen felesleges ilyen árban márkát választani. Amelyiknek szép a színe, teteszik a külseje és sok gari van rá, azt kell venni.

    5, Ha minőségibb gép kell, akkor ott a Miele. Az is elromlik, csak sokkal kisebb arányban és szórásban. És legalább javítható.

Új hozzászólás Aktív témák