Új hozzászólás Aktív témák

  • #94529552

    törölt tag

    válasz pinnacle #42130 üzenetére

    Már bocs, de az, hogy most valaki ilyen ezeréves Hajdú Energomatot vegyen, az szerintem komplett hülyeség. :K Soha nem kellene ezután még egyszer Energomat. Az rengeteg energiát és vizet pazarol és majd állandóan javítgathatod.
    Hacsak nem nosztalgiából venne valaki, de nem napi vagy heti használatra. Mint elhangzott, kisebb helyen elfér a kompakt felültöltős, mivel az előtöltősnek még ki kell tudni nyitni az ajtaját is, és egy bizonyos hely még kell hogy legyen +ban, hogy lehajolj, vagy leguggolj előtte, és ez egy szűkös fürdőszobában bizony sokszor nem lehetséges. Az előtöltősök egy nagyobb konyhában azért is jók, például konyhapult alá csak ez rakható, és mert lehet mozizni, relaxálni előtte, ahogy dolgozik. ;] Az is előny, hogy lehet a tetejére pakolni, akár egy szárítógépet is, csak mondjuk akkor nem ezt a keskeny változatot érdemes venni, amit linkeltél. De szerencsére jók az Electroluxnak az előtöltős gépei is és azokra is van a +3 év garancia promóció.
    Az összes előtöltős hátránya, hogy ha esetleg csapágyas lesz, akkor az jóval húzósabb költség, de átlagos használat mellett sok évig nincs ilyen velük, én azt mondanám, hogy ez olyan 5 év alatt nem igazán várható. A felültöltőst magam is könnyedén megcsapágyaznám, ha kellene. Szóval leginkább a helykínálat a meghatározó, hogy melyiket vegyük.

Új hozzászólás Aktív témák