Új hozzászólás Aktív témák

  • Lipton

    őstag

    válasz pjen #22877 üzenetére

    Próbáltam már, van benne minden, fűtésre "előkészített" széria, azért is az 5 feletti fűtéses érték (Fisher heat R akármicsoda). Nem is gondolkodtam nagyon ezen, mert megy a rendes fűtés és kész. Átmeneti időszakban használtunk még régebben 1-2 alkalommal amikor fürdetni kellett a gyerkőcöt és nem akartam ezért piszkálni a rendes fűtést.

    ribarszki ennyi, nem lehetetlen, igazából most még jobbra csinálnám eleve mint 7-8 éve (még vastagabb szigetelés, jobb ablakok vannak már, ha most csinálnám tuti menne bele a hőcserélős szellőztető, stb.)

    attiati a növény párologtat, azért írtam, hogy az is van és így sincs penész. Nem tudom mennyit segít valójában a fa, nekem is mondták. Vagy így van vagy nem. Remmers-el van kezelve, nem emlékszem milyennel. Grafitos szigetelés, kb 20-22%-kal jobb a szigetelése mint a hagyományos polisztirolnak, vagy máshonnan nézve ennyivel kevesebb kell belőle. Padlófűtésnek annyi van, hogy a "hagyományos" fűtések közül tudtommal ez a legtakarékosabb, kondis kazán ezzel tud magas hatékonysággal dolgozni az alacsony előremenő víz és a megfelelő hőlépcső miatt, azaz itt használod ki valóban, hogy a kazán kondis.

    Voice24 havi átalány, azaz 11x20 az éves gáz (mert ilyen esetben csak 11 hónapban kapsz csekket).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák