Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabeska
addikt
Sziasztok!
Aki jartasabb az audysseyben, segitsen. Denon 4500 es MA Bronze szett az alany. Megvettem a MultiEQ appot, most probalgatom. Csinaltam egy tokeletes merest, ime az eredmeny, szinte hihetetlen hogy igy "kilapitotta" ( csak egy front es egy surround hangfalat linkelek)
Ez eddig rendben is van, de amint beallitom, hogy csak 500hz alatt hasznalja az EQ-t, ez tortenik:
Miert viszi fel ennyire mindket hangszoronal a gorbe elso felet? Teljesen eltavolodtunk a 0 db-tol... Vagy ez valami grafikai bug? Egyaltalan erdemes kuzdenem azzal, hogy csak 500hz alatt hasznalja az EQ-t? Mert szemmel lathatoan nagyon mas az eredmeny az 500hz alatti tartomanyban is, mintha 20000hz-en hagynam, alapon...[ Szerkesztve ]
F1
-
szabeska
addikt
válasz skippper #178208 üzenetére
Köszi a válaszokat!
Ez teljesen automata mód, ami érdekes viszont, amit gab1ka is írt, ha 250-re limitálom, még nagyobb lesz az emelés ezen a szakaszon, viszont ha 1000hz a limit, akkor "csak" 2-3 db-el megy a nulla fölé a vonal. Érdekes. Majd még próbálgatom, egyelőre nem volt időm hallgatózni, csak a mérést csináltam meg. Aztán lehet, hogy tényleg az app mutat hülyeséget amikor limitálom. Mindenesetre a hétvégi hallgatózáskor jobban le tudom majd tesztelni fülre, addig marad az app nyomkodása
F1
-
szabeska
addikt
-
szabeska
addikt
válasz VoidXs #178354 üzenetére
Mármint a VGA-n? De van, jelenleg az egyik az erősítőbe, a másik az oled tv-be megy, plusz egy DP a monitorba. Tehát ha játszom, az előbbi 2 "kijelző" aktív, csak a Denon képét ugye nem látom, csak a TV képét. Azt szeretném elkerülni, hogy a windows egy plusz kijelzőként tekintsen a Denonra, ugye... Minden eArc képes, ha ez számít valamit. A Denon ugye csak HDMI 2.0, de nekem szükségem van a vga 2.1-es mindentudására.
[ Szerkesztve ]
F1
-
szabeska
addikt
válasz VoidXs #178356 üzenetére
De ha a vga 2 kijelzot is kiszolgal egyszerre (raadasul jatekkal) az nem lesz hatassal a teljesitmenyre vagy mas egyebre? Nem vagyok tisztaban vele, mit csinal ez a duplikalas, vagy az erosito hogyan viselkedik ilyenkor. Kar hogy nincs egy csak hdmi audio bemenete :D
[ Szerkesztve ]
F1
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest