Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
arcitec
addikt
válasz bajnokpityu #130738 üzenetére
Köszönöm, de megjegyzem én is csak próbáltam másik fórumozónak segíteni, ha már ide írt és érezhetően ,első lépései közt be volt pánikolva( ami a szituban érthető is volt). Nálam ki van finomítva az EQ kézzel, fülre.
A sub meg megfelelő műszerrel szakember által lett mérve és állítva.... De lehet itt a vége fórumozásomnak..[ Szerkesztve ]
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
gjanner
tag
válasz bajnokpityu #130738 üzenetére
Sziasztok,
Ez az Audyssey-háború tőlem indult. Lehet nem vagyok haladó, viszont évek óta követem a fórumot és a HM a hobbim. Itt elég sok esetben kaptam értelmes válaszokat nálam tapasztaltabbaktól. Általában az ragad meg bennem ami érdekel, ki tudom próbálni... így a konkrét kalibrációs folyamatok-beállítások nem, ezért kérdeztem. Az eredeti kérdésem egyébként nem a DynEQ, MultEQ használatára, beállítására vonatkozott, csak egy technikai dologra, ami nem volt világos a Denon menüjében. Ami utána elindult (kell-e, jó-e, hogyan lőjük be) az egy másik tészta, a szakmai "vitákból" is sokan vonnak le következtetéseket. Na mindegy, nem magyarázkodom...UI: a pánikolásom viszont nem e miatt volt, hanem a FW frissítés leköhögése miatt
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Külpolitika
- OLED TV topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Egérpad topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- 3D nyomtatás
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest