Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
válasz zkosaras #19337 üzenetére
TV-hez/blu-ray lejátszóhoz - a BD lejátszóban kell lennie HDMI kimenet amin a hang és a kép is bemegy az AVR-be. A Tv-ből meg mehet a toslink optikai kábel ha nincs lehetőség a hangot is a bemenő HDMI kábelen vissza küldeni. Esetleg kezdésnek egy alig használt is megtenné?
Milyen az 5.1 szetted?Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
válasz zkosaras #19341 üzenetére
(I)Ez OK, de hogy jut kép a TV-re?(/I) HDMI OUT-on, talán? - természetesen máskülönben mi értelme volna a házimozi erősítőknek
Általában mint a linkelt gépen is : 4x HDMI IN, 1x HDMI OUT 1x USB, 2x Kompozit bemenet, 1x Kompozit kimenet, 1x optikai, 1x koax audio, 3x analóg audio, 1x Subwoofer, 1x fejhallgató
Ment privát hsz.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
zsoika
addikt
válasz zkosaras #19354 üzenetére
Persze ....az csak azt jelzi , hogy azt a teljesítményt amit oda írtak hány Ohm impedancia (jelen esetben 6 Ohm ) és mekkora torzítás mellett adja le.
A 8 Ohm tökéletes, csak azon valamivel kevesebb Watt-ot tud az erősítő.....ne aggódj, elég lesz a "kakaó".[ Szerkesztve ]
-
zsoika
addikt
válasz zkosaras #19361 üzenetére
Ha csak a tiszta adatokat nézzük: A yamaha 2 év garis, wifis, arc-s stb. A Denon csak 1 év garis, nincs internet, ARC. A Denon x1300 amit linkeltek "csak" 1-el jobb, a yamahánál meg 1/2 -el(szerintem) viszont nem magyar garis(sokaknak ez is szempont).
A vezetékhez szerintem nem szükséges dugó(hacsak nem dugdosod ide-oda), a csiptetőshöz nem is való.....a másikat simán kitekered-bedugod-beteketed.[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
válasz zkosaras #19371 üzenetére
Nem sok cucc van zsír új -ként a boltban mint az linkelt Yamaha ami hálózatra is köthető. Ami előnye van az a media tartalom lejátszása külső forrásból és az esetleges firmware frissítés. ezzel is értékesebb a cucc.
Ha nem kell az új cucc akkor egy korábbi jó erős középkategóriás gépet is tudsz venni 100 alatt. használtan,NÉZD Az aprós hirdetéseket. Az AVX oldal is jó erre.
Ha pedig új kell és 100000 a limit akkor nem sok választanék van ami érdemes venni. Legalábbis a két cucc között választanék az X520 vagy a nagyobb tudású akciós Yamaha. -
zsoika
addikt
válasz zkosaras #19371 üzenetére
Best Mo.-n az a Yamaha amit linkeltem. Külföldről lehet találni jobbat ,de az kinti garis .......ebben kérd Nemir Ombe egítségét. Ő a külföldi rendelés mestere. Az x520 nekem nem a szívem csücske....nem úgy mint a nagyobb Denonok. A hálózati dolgok is csak egy olyan plusz extra funkció amit vagy használ az ember vagy nem. Én speciel nem használom, mert nem hallgatok internet rádiót és a firmware-t is usb-ről szoktam frissíteni , biztos ami biztos. Ha az erősítő tudja a 2.zónát (tehát a nappaliban lévő 5.1-n kívül még egy sztereo 2.0 is rá van kötve ,mondjuk a konyhában vagy garázsban elhelyezve) akkor telefonos appal úgy tudod vezérelni, hogy nem kell rá lásson mint az infrás távinak.
jeni:
Csak a digitális rádió funkcióval mint lehetőséggel még felesleges számolni szerintem ....belátható időn belül biztos nem lesz Mo-n.[ Szerkesztve ]
-
zsoika
addikt
válasz zkosaras #19375 üzenetére
Az x520 vs 4069 -ból szerintem a yamaha jön ki győztesen, bár mondom Én sem használom a hálozati funkciókat(egyelőre). Az az Onkyo (pláne külföldről) megér annyit...Nemirnek igaza van a 7.1 és a 2 zóna többet jelent( mondjuk ez is relatiív mert amikor nekem ilyenem volt akkor sem használtam a 7.1 -et és a 2.zonát csak 5.1 -et).
Na mostmár 3db ajánlott erősítőből választhatsz.
Gondold át milyen szolgáltatásokra, rendszerte van szükséged és válassz!Nemir: Az Alza ha jól tudom külföldi székhelyű . Barátom már vett tőlük vga-t és nem volt gond. Egy esetleges gariztatásnál derülne csak ki, hogy milyen is valójában.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz zkosaras #19375 üzenetére
Csak hogy elbizonytalanítsalak én is téged:
Nekem a Denon van és amire kell, arra bőven jó.
Ugyanakkor amikor vásároltam én is egy másik Yamahával szemeztem. Amit te írtál, abban annyiban gondolkoznék el mégis csak, hogy nem csíptetős a kábelcsatlakoztató és szerintem egyébként baromi dögös designja van a Yamaháknak.
De ha tényleg nincsen nagy különbség a 2 között, lehet a csatlakozók miatt most a Yamahán még jobban elgondolkoznék.A Denonnal egyébként nagyon elégedett vagyok, nálam a PC, médialejátszó, STB van rácsatlakoztatva és még van bőven szabad HDMI csatlakozóm. Ezekre tökéletesen megfelel.
De ahogy látom te már döntöttél fejben a Denon mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest