Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vH2
csendes tag
Szep jo estet,
Segitseget szeretnek kerni, Saab 9-3ra keresek teli gumit, nyarinak primacy 3 van 225/45/r17 meretben, de ekkorat nem szeretnek tenni meg szoba johet a
215/60 R15 (ez nem hiszem h elferne rendesen v semennyirese )
215/55 R16 - valoszinu o a befuto, nem tudom mennyire ritka meretMivel nem fogok annyit jarni kozel se mint nyaron, ezert nem kell premium, inkabb jo ar/ertek erdekelne, ha vki ajanlana par tipust.
Ja es felnit is kell vegyek, olyan nagyon nem rajongom az acel lemezfelnikert telire, alu felnibol mi hatrany szarmazhat.Elore is koszi, barmilyen tippet szivesen meghalgatok,
Udv mindenkinek,
Barni -
vH2
csendes tag
válasz lama_lamm #15961 üzenetére
Eloszor is koszi a gyors valaszokat
lama_lamm: a 205/55/r16 isteni lenne csak a forgalmiban nem szerepel, dec elejen iratom be az autot(a nyaron koltoztunk haza es meg van biztositas ra ugyh kulfoldi rendszammal hasznaltuk idaig), es nem tudom h mas gumimeretet hogyan lehet beiratni, de pl az iden februar kornyeken nagyon ellenoriztek a formisok a gumikat az utakon, ugyh egy kicsit tartok ettol.
Qru: videken lakunk(radasul Erdelyben ), sajna vannak jo havazasok, es az utak takaritasaval is van hova fejlodni telen, nem szeretnek ezen sporolni, csak nem tudom h van-e ertelme egy draga Alpin 5 nek v mas hasonlo premiumnak.
BMW001: A primacy 3 elott Primacy hp volt nekem, es azokkal sem volt gond sosem, 4-5 evet mentek, nehanyszor meg havas uton is, igaz joval kisebb 225/45 -s meretben
-
vH2
csendes tag
Koszi szepen, megnezem ezt a Nokian WR D4-t, eleg egyhangu volt a tipp , nemsokara kezodik a beiratas, es hadlam hogy sikerul.
Amugy idaig fel se merult volna hogy a gumi meretert aggodjak, csak az iden kora tavasszal annyit ellenoriztek h bogarat ultetett a fulembe, apos februarban vett 4 uj teli gumit a Corsara, mert nem stimölt a gumi meret.Koszi a tanacsot mindenkinek es joejt,
Barni -
vH2
csendes tag
Szep joestet mindenkinek!
Segitseget szeretnek kerni abroncs ugyben, edesapam megkert h nezzek neki a T4 Transporterre vmi gumit jo ar/ertek aranyban, nem baj h olcson meret: 205/65 r15 c
Tovabba gondolkodok 4 hasznalt teli gumi beszerzesen (205/55/16), szerintetek mennyi ertelme van ilyenkor a kovetkezo szezonra megvenni, es a Premium markakbol miket ajanlotok? Pl lenne 2 drb Michelin Alpin 5 jo 7mm-l kb 20000 ft.focvis: azelott is ekkora meret volt az auton? nekem csak 17 van nyariba de az is tud razni neha a draga jo utakonxD Grat a 9-3 hoz amugy, nekem is ilyen van es szerintem ar/ertek aranyban paratlan auto, igaz az enyem regebbi generacio
Elore is koszonom,
Barni -
vH2
csendes tag
válasz focvis #18599 üzenetére
Off: Sok oromteli es balesetmentes km-t kivanok, fentebb lattam h automata valto es ha meg Aero is, akkor gyanitom h raadasul egy 2.0t(ha nem a v6 szornyeteg). Esetleg egy teljes kepet az autorol teszel fel?
On: Amugy a 20e 2 drb ra ertettem, te nem tudom
Tovabba vmi otlet a masik gumi meretben(205/65/r15 c)
-
vH2
csendes tag
válasz focvis #18605 üzenetére
Igen a 150 lovas, 4 eve mult februar vegen h megvan. Nagyon halas auto, meg nem hagyot az uton(se az ut szelen xD) Kicsit kulsoleg rendbe szeretnem szedni most tavasszal, par elemet festeni majd polir es wax
Enis igy gondoltam, mindenaron nem kell vegyek de ennyit meger, csak osszel veszem elo, pikkpakk.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest