Új hozzászólás Aktív témák

  • MZsoltee

    veterán

    Sziasztok!

    Gondolkodom a játék megvételén. Anno a GW1-el évekig játszottunk a baráti társaságban és most felvetődött a magától értetődő ötlet, hogy ki kellene próbálni a 2-t is. De többünknek kétségei vannak a játékkal kapcsolatban, így jó lenne valami kipróbálási lehetőség. Olvastam a neten, hogy egyenlőre nincs trial és bizonytalan ideig nem is lesz. Nem tud esetleg valaki valamilyen módot arra, hogy beletekintsünk a játékba? Csak, hogy megfog-e minket. Csak ezért nem venném meg a játékot, bár talán nekem van a legkevesebb fenntartásom. De úgy lenne az igazi, ha a régi bandámmal nyomhatnánk, ha valóban jó a játék és mindannyiunknak megtetszik.

    Pár konkrét kérdés:
    A gépigény. A bétáról láttam több tesztet is, de ott elég erős gépeken futott a játék. ehhez képest, amit a system req.-ben olvastam az semmi... Ennyire jól skálázható?
    Közepes-magas beállítások mellet egy Athlon X4, 4GB ram és egy HD5830 társaságában elfut 1920*1080-ban(min.40fps)?

    A kinézete a játéknak alapvetően tetszik, lényegesen nem tér el az 1-től a színvilága, de lehet rajta kicsit egyszerűsíteni? Gondolok itt arra, hogy pl a sebzések értékét valamilyen úton el lehet tüntetni a képernyőről, hogy épp 38-40 vagy 50-et sebeztem/sebződtem?

    Jó játékot és köszi a válaszokat előre is!

    A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.

Új hozzászólás Aktív témák