Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskokó
veterán
válasz homerhamm #93370 üzenetére
Igaz igaz amit mondasz, de azért így sincs ok panaszkodni annyira.
Legalább is nekem.
Szerintem a GTAV-ben több játszott órám van, mint az összes játék amivel eddig játszottam életemben.
De ja a VI jöhetne már. Szerintem nem kell tartani tőle , hogy csalódás lesz. Eddig egyik GTA-ban sem csalódtam.
Sőt van egy olyan nagyon erős gyanúm, hogy valami olyan egyedül álló dologgal rukkolnak elő ami eddig még soha nem volt játékokban.Csak egy példa, behúzzák az NPC-kbe a mesterséges intelligenciát, vagy valami ilyesmi...
[ Szerkesztve ]
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Kiskokó
veterán
válasz petymeg #93516 üzenetére
Helló, ezer éve csináltam még a GTA 4-nél ilyet. Az 5-nél is terveztem de az online miatt nem lehet, így végül sose csináltam meg.
Csak OFFLINE tudod használni akkor a játékot( vagy felraksz egy tört verziót ha kell az online is mellette)
Ezután kell egy Mód aktivátor amivel betudod tenni a letöltött kocsikat.
Legalább is régen így ment.[ Szerkesztve ]
-
Kiskokó
veterán
válasz petymeg #93553 üzenetére
Röviden tömören igen.
De a történet játszódási korából kiindulva jóval kevesebb lehetőség van. Viszont ami van nagyon jól és részletesen ki van dolgozva. Grafikailag is elég jól megvan húzva!Mikor megjelent 2-3 hónapig lekötött az Online, de sajnos GTA-hoz képest lóf..szt sem lehet csinálni benne. AZóta is tervezem, hogy a storyt kijátszom de még nem bírtam rávenni magam, pedig nagyon ajánlják!
-
Kiskokó
veterán
Ste valaki gta ökörködés ?? 9 után vagyok
-
Kiskokó
veterán
Soha nem hittem volna, hogy tetszik valami aminek Plata-hoz "köze" lesz..... Soha nem fogom ezt feldolgozni, szörnyű
[ Szerkesztve ]
-
Kiskokó
veterán
válasz doktordevil #93878 üzenetére
teeeeee vagy a zabiiiiiiii, hát mondtam, hogy Discordon keress
Ami tuti, hogy jövöhéten, Szotyi, Daemon és én megyünk fel az új DLC-t megnézni, gyere majd akkor. Irok majd mikor, csak Discordon megkereslek majd és ott írok szerintem.
Mehetünk valamikor funolgatni is vagy valami. Ma már nem jó, legközelebb Vasárnap este leszek. De mondom DC-n egyszerűbb összebeszélni. Gyere bátran!(Illetvemindenki más akinek van kedve néha pár hülyéhez csatlakozni buz.. izé bohozkodni )
-
-
Kiskokó
veterán
<3
-
Kiskokó
veterán
válasz ledgeri #93920 üzenetére
" ennyit arról, hogy végre van claim all, és poénból benthagyom őket amíg nem marad járművem..."
Nálam régen ez nem poénból volt, egyszer véletlen, így a rekord 11 autó a Mors-nál egyszerre...
Amúgy az jut eszembe, eljött az ideje, hogy OFFLINE-ba tegyem a játékot és szanaszét modoljam!!!!
[ Szerkesztve ]
-
Kiskokó
veterán
válasz TechN7ne #94081 üzenetére
Ezt már párszor én is írtam itt.
Úgy hívják : Metaverzum.SZotyival Dc-n sokszor dumáltuk, ha a Rockstar igazán nagyot akarna dobni, ilyen irányba vinné el a játékot. Márpedig mostanság a WEB 3 meg a Metaverzum eléggé elindult, így meg, hogy az AI-t is mellé tudják csapni...
Nem tudom ki lesz az első aki ezt megcsinálja, de kőgazdag lesz.| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Kiskokó
veterán
válasz SkyLine3000 #94223 üzenetére
Ha erre most jöttek rá akkor nem most történt.Érdekes mert a Discordon nincs mobil számom megadva, viszont telón az APP fentvan, és érdekes módon pár napja minden nap jön 1db kamu hivás (Belgium, Ausztria , Spanyolország) De a számok meg hasonlók...lo_jo :
Jaa akkor nem szóltam. Most látom amit írtál.
[ Szerkesztve ]
-
Kiskokó
veterán
válasz batyuska100 #94238 üzenetére
Pedig 2021. Aug óta nem is játszottál vele
Én meg szinte csak Gta-val játszottam egész életemben. Az összes játékkal ezen kívül negyed annyit nem játszottam mint az összes GTA-val. Az IV jó 4000+ óra van asszem
[ Szerkesztve ]
-
Kiskokó
veterán
válasz .Szaki. #94243 üzenetére
A maga idejében az összes nagyon jó volt, akkoriban a Vice City után a,San Andreas nálam nem volt akkora feeling, de amennyivel több lehetőség volt már abban is így azt is szerettem.
NFS U1-2 akkoriban best of volt. Emlékszem akkoriban lett meg az új Panasonic hifim elég nagy mélyeket tudott. A zöld 350Z-nek az elején egy bizonyos fordulaton olyannnnn hangjaaaaa volt, hogy az egész szoba remegett tőle. Imádtam
Az a baj ezzel az egésszel, hogy a PC játékok fejlődése a szemünk előtt zajlott le. Ami volt akkor az volt mindig az új, a csúcs. Ha "rossz" is volt, örültük hogy van ilyen.
Ma már nincs meg ez a varázsa az egésznek, sem technológiailag sem kitalálni se tudnak már újat.
[ Szerkesztve ]
-
Kiskokó
veterán
válasz Wiz Khalifa #94276 üzenetére
De akkoriban milyen jó kis game volt amúgy! Emlékszem én is már jó pár évvel később találkoztam vele( jut eszembe a 2. részével), ilyesmi játékok akkoriban ritkák voltak.
[ Szerkesztve ]
-
Kiskokó
veterán
Akarod mondani : https://www.rockstargames.com/newswire/article/8971851275a3ak/celebrate-ten-years-of-grand-theft-auto-v-in-gta-online-this-week
-
Kiskokó
veterán
válasz SkyLine3000 #94327 üzenetére
Az biztos, hogy fog kelleni hozzá gép, viszont szerintem meg fogunk lepődni milyen " hamar" ki fog jönni.
Szerintem 2025| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Kiskokó
veterán
válasz AndrewTdi #94340 üzenetére
A steamnek mi köze a rockstar accountodhoz?
A social clubos cuccban a régivel be kell hogy tudj lépni.
Nekem is volt régen valami anomália, de kiderült, hogy csak én kevertem valamit a bejelentkezésnél. Szerintem nálad is ez lesz. De csak egy ötlet.| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Kiskokó
veterán
válasz CactuS #94641 üzenetére
Csa
Szerintem negatív!
Én is csak a storyt kezdtem el magyarul újrajátszani még év elején, de pont jött egy update ami után nem volt kompatibilis a magyarítás.
Arra gondoltam, GTA VI örömére, sok idő után végre lehet nekiesek az RDR2 storyának.Amúgy azt hittem nagyobb élet lesz itt a trailer után. Vagy a másik topicban megy a téma ? Nekem az meg sincs XD
[ Szerkesztve ]
-
Kiskokó
veterán
Ja régen is vettem észre de most is ....
tegnap is fent voltak 13-an online. Hívtam mindenkit egy helyre, aztán 2-en jöttek.
rasotamas, meg Mtamas. Ja meg én mentem Hegyire így voltunk 4-en.Attól hogy invite vagy crew, nem értem miért nem gyűlnek egy helyre az emberek. Biztos tudnának segíteni is egymásnak.
Kender23, mi a social accod?
Én Saabe60HUN, vegyél fel friendnek, talán mostanság többet leszek fent... bár nagyrész nézelődök csak meg AFK
Gyere discordra ha gondolod, van PH-s szerver.[ Szerkesztve ]
-
Kiskokó
veterán
Amikor invet küldtem, nem voltal online, nem láttam a neved.
Wiz - igen mert Hegyire mentem ő meg Crew sessionbe volt, nekem is átkellet állítani a veteranról...
Cactus :
Mindig csak a kifogás, mondjuk az a sok hó a fejedbevágva sem segít a látásodon.| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Kiskokó
veterán
BUÉK
-
Kiskokó
veterán
válasz ProgenXL #95048 üzenetére
"másik ph-s kolléga teleportálásokkal lerövidítette a dolgokat...... "
Még mindig van köztünk modder? szégyen....
Modderről jut eszembe :
nem tudom mióta bugos, de az MK2 Sniper hőkamerás távcsövével, van egy olyan bug, hogy átlehet lőni vele a falon... lehet csak a yachton ilyen de ott tuti!
El se akartam hinni mikor többen is kipróbáltuk.... én emg nagyba moddereztem HIX-et aztán kiderült, hogy nem az a helyzet Xd| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
-
Kiskokó
veterán
válasz ProgenXL #95125 üzenetére
Nincs senki a vetaránban, én is vissza váltottam a simára. De igen valóban sokaknak nem a PHHU az elsődleges.
Mint tegnap is kiderült , úgy néz ki a Friend session azért nem jó mert az összes jelenlévő embernek Ismerősnek kell lennie egymással, ami kicsit megint lehetetlen.
Most vagy tényleg egy 4-crew osra állított crew session a járható út (ami még mindig tud korlátos lenni) vagy Invite only session és azoknak akik Ivite onlyban vannak kellene arra figyelni hogy ha valaki feljön online akkor csapassa az invite-ot. Vagy a másik player küldjön jelzésképp egy invite-ot, hogy a másik fél (akik vélhetően Inviteba vannak, ilyenkor nincs join a neve mellet) akkor az tudja, hogy azért kapot Invite-ot mert ő szeretne egyet viszont kapni mert jönne közénk.
más, több, jobb ötletem nincs sajna
Ja és még ilyenkor is van, hogy Invite sessionbe van , hogy énis 2-3x alkalomra dob csak mert mert előtte " player no longer in session" vagy valami.| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Kiskokó
veterán
De de, valójában ilyen vagy, mert a neten nem számít, és valójában az életben feded el ezeket, hogy illeszkedj a társadalomba.
(félre ne értsd ezzel semmi baj nincs, szerintem az emberek nagy része nem "önmagát" adja az életben olyan helyzetekben, a sötéteknek is ezért nehéz az integráció ,mert nem tudnak viselkedni.)
Úgyhogy örülünk neki mert bár látjuk, hogy nem vagy komplett , de legalább a társadalomban elvegyülsz puszpusz[ Szerkesztve ]
-
Kiskokó
veterán
Tudom fa$$$$$$$$$$$$z kivan a GTA VI vidikkel, de naaaaaaa
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Videoteszt Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
- KEZDŐ GAMER PC - i5 6500 - GTX 970 4 GB OC - 16 GB RAM - 500 GB HDD / 250 GB SSD
- Lenovo Thinkpad L470 - 14" - Core i5 6200U - 16 GB RAM - 256 GB SSD
- Sony PS4 Slim 500GB konzol
- GAMER PC RTX 3060Ti/Ryzen 5 5600G/16gb DDR4 3600Mhz/500+960GB SSD GARANCIÁLIS!!!
- Macbook Air I 13,3" I A1369 I Backlight issue
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest