Új hozzászólás Aktív témák

  • racskobalazs

    senior tag

    válasz t72killer #1002 üzenetére

    Hát ez mondjuk nem hangzik jól...
    Remélem azért nem fog tönkre menni mert az elég kellemetlen lenne.

    De valóban, elég érdekesek a Mobvoi órák... Nem tudom lehet a WearOS, de simán lehet a Tic saját alkalmazásai, de amikor megvettem, akkor nem arra gondoltam "24h monitoring" alatt, hogy napi 3x-5x megméri (már ha épp megméri) és csókolom... hanem mondjuk legalább 5-10 percenként vagy fél óránként (ami már megint nem hívható 24h-nak...). Oké, plusz pont, hogy oltás utáni láznál bejelzett a magas pulzusra....

    Szóval valahogy úgy érzem, hogy HW-ban tök jó, mert gyors, reszponzív, 1-1,5 napot kibír töltésekkel, értesítések jönnek rendesen stb, de szoftveresen... Mondjuk ezt se lehet egyértelműen eldönteni, mert pl a Google Fit-hez képest a TicExercise sokkal több infót ad, bár elég pontatlan a GPS (séta közben max speed 16 meg 21km/h aha... Falakon nem phase-shiftelek át véletlen? :D)... Viszont a leírás (legalábbis s sétához tuti) sokkal bővebb, elevation, hr graph, vo2max, step freq, speed, stb... Szóval ebben meg ez a jobb (A többi sportot nem nagyon próbáltam még).

    Nagyon vegyes érzéseim vannak az órával kapcsolatban.

    Tesóm a Garmin órákat ajánlja, de azok meg nem épp ilyen árkategóriában versenyeznek :D

    [ Szerkesztve ]

    Az elmélet az, amikor mindenki tudja, de semmi sem működik. A gyakorlat az amikor minden működik, de senki se tudja miért. Az informatika az, amikor semmi nem működik és senki se tudja miért.

Új hozzászólás Aktív témák