Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz winfier #11700 üzenetére
Nice!
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
winfier
senior tag
NEM NEM biztos, hogy nem fognak egy hamar elkelni
Nincs az a pénz, hogy most megváljak tőlük, lehet van de az túl sok lenne.Meg van a kulcs a ramokhoz ahogy így néztem a MCH Latch
eddig 333-ra volt állítva és alig akarta a 1300MHz-et átraktam 400-ra és ment egyből."Végy egy erős motort, akassz rá négy kereket, és te győzöl!" - Régi szép idők
-
Laraxior
titán
én 40 ért vettem a 4x1GB Cell-t... szóval szerintem tegyél még hozzá...
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
winfier
senior tag
-
winfier
senior tag
micsoda széttuningolt ezeknek 2,2-2,3V az előírt gyári feszkó akkor az a 0,08V nem hiszem, hogy ártana nekik
pl Zájec 1200 Team ramjainak meg 2,35-2,45 volt az elő írt
Akkor kedves kolléga miről beszélünk"Végy egy erős motort, akassz rá négy kereket, és te győzöl!" - Régi szép idők
-
szacsee
nagyúr
Na ON is legyen Laraxior tűkön ülök a gémertesztedet várva.
-
Laraxior
titán
válasz szacsee #11705 üzenetére
Q9550el megvannak a benchek... bár a GTA4 bench az érthetetlen módon megállt..és kidobott desktopra Lehet megcsinálom az egészet 4250MHz-en...mert azok 4GHz-en készültek
Subaru: aszonta beteg írt a cellShocknak.... eddig még nem érkezett válasz
-
Zsubi
őstag
Valaki próbálta már UD3-hoz az F6-os bios-t
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
Persze ..nekem az volt az első dolgom az eredmények mind azzal készültek..
GTA4 bench: valami eredményt csinál valahova? Mert én nem találok semmit..pördül egyet az ürge motorral és utána jön a fekete DOS ablak...
van egy benchmark mappa..de hót üres[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
nekem nincsen ilyen pedig pont ez a game lenne a lényeg
-
Laraxior
titán
nem változtat semmin észrevettem amúgy..no problem
Zsubi: tedd vissza az F5öt...egyébként van már F7 is
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
[ Szerkesztve ]
-
NFree
addikt
Hali szeretném kérdezni vajon, hogy fognak muzsikálni a ramjaim, 2x2gb g.skill 1066 mezei modul az ud3p-ben, van-e valakiknek tapasztalata, vagy nem jó párosítás s keresni kéne valmi jobbat?
vga
-
Laraxior
titán
jó lesz az..lazuljál
-
winfier
senior tag
Nekem 2*2GB 1066-os pi szériás volt igaz EP45 DS3-ban, de nekem nagyon szerette a lapom őket. Gondolom az ud3p meg még jobban fogja mivel annak jobb a ram kezelése mint az enyémnek. Sokat ne várj tőlük mert nem valami nagy tuning ramok. kb 1130MHz stabilan ha mákod van akkor talán megy többet is.
[ Szerkesztve ]
"Végy egy erős motort, akassz rá négy kereket, és te győzöl!" - Régi szép idők
-
malwy
senior tag
Vkinek tapasztalata egy EP45-DS4 és 2*1GB CSX DIABLO 1150 Mhz-s memória párosáról?
Csak hogy mire számítsak kb tuningban, átlaghoz képest milyen eredményt sikerül elérnem. -
NFree
addikt
válasz Laraxior #11724 üzenetére
csak kiváncsi voltam, be vagyok sózva
winfier
annyit mentek a mostani lapomban is igaz nem kisérletezgettem vele sokat , elég volt 1066-onSann81
Mennie kel följeb is , nézz be az e5200 totyikba, nekem fsb be 385 körül volt vége, egyébként 4.5ghz-en rontottam el 1.5v al
De lehet a lapon kellene valamit állítani,ramok?[ Szerkesztve ]
vga
-
Sann81
csendes tag
Sziasztok!!
Segítségeteket kérném!!
UD3R / E5200 VID: 1.0625v / 2*1 GB Crucial
12x310= 3720 MHz
Vcore: 1.35v / Latch: 333 / Mem szorzó: 2.4 / ram: 2.0 v. / 5-5-5-15
így Prime95-tel stabil
De 4 Ghz körül 1.40v Vcore 330 FSB-vel már el sem indul---> próbáltam még emelni a feszt és más szorzóval de semmi
Mi lehet a gond??
ennyi lenne a proci vége??Nem hiszem hogy 1.43v-al nem megy a 4GHz de a 1.35-el megy a 3700 Mhz
[ Szerkesztve ]
-
Zsubi
őstag
Feszek!!!
Nem nagy eredmény de gondoltam berakom hátha valakinek segít -
Zsubi
őstag
Szerintem a P5Q után sokkal macerásabb beállítani a Reference értékek meg egyebek miatt de ha már egyszer az ember rájön a lényegre utána minden simán megy és a bele fektetett munka meghozza gyümölcsét Még én sem ismerem teljesen minden porcikáját, van még mit tanulnom De az biztos hogy mindenféleképpen érdemes lecserélni a P5Q-t egy UD3R/UD3P deszkára, pláne ha Quad prociról van szó C2D alá még úgy ahogy elég egy P5Q de extrém tuninghoz és Quadhoz illik egy UD3-as széria
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
a CPU refhez nem is kell nyúlni csak a Terminationhöz...azt emeli magától. MCH refet kell beállítani. és az ICH is elkel ha sok és nagy winyok vannak a masinában... mint pl. Nálam..mondjuk csak 2 750es Samsung van benne..ne is értem miért kell neki pluszfesz igazából mindegy..stabil és kész.
-
Zsubi
őstag
válasz Laraxior #11732 üzenetére
De ha ET6-al tuningolsz akkor nem emeli magától és sokszor úgy nehéz kitalálni hogy mi a helyes érték Úgy szoktam hogy a szorzót és ram arányt beállítom bios-ban, feszek Normálra, freki 333 és a többit utána ET6-al
Nem tudom valamiért elakadok Prime stabilan 4300-4400 környékén, egyszerűen nem tudom sokszor onnan hogyan tovább Az lenne a cél hogy 4500-ra betudja lőni normális Vcore-al de ez még idáig nem sikerült, de rajta leszek az ügyön[ Szerkesztve ]
-
BLiNk3r
senior tag
Hello!
Most akasztottam le egy ilyen lapot a polcról, és szeretnék bele pakolni 8GB ramot.
1066-os volna a legjobb, de a topikban olvasgatva az jött le, hogy ez nem ilyen triviális, léphetnek fel gondok.Milyen ramokat ajánlotok, amivel sokat nem kell játszani, hogy fussanak szépen, gond nélkül?
-
Laraxior
titán
Csináld biosból.... én úgy csinálom hogy belövöm a max 24/7 értékre... a CPU termet.. 1.4V az MCh-t is 1.4V. mellé lövök valami normális procifeszt..meg ramfeszt is. a ramot visszaosztom 1:1be,időzítés 5-5-5-15 standard. Legyen példa a Q9550... prie stabil..OK,akkor egylépcsővel lejjebb. 1.38VTT,1.38 NB..stabil..mehet lejebb.. előbb az NB fog elfogyni úgyis..aztán a Term. így elég hamar elérhető vele a max nem véletlenül köpte ki a 4420as Q9550 eredményt...nem kell vele sokat vacakolni..persze hozzáértőbb ember gondolom többet is elért volna..de én még ismerkedem a lappal
-
Laraxior
titán
képzés.. elhozod..belövöm Neked 24/7re azt kész
-
NFree
addikt
válasz Laraxior #11737 üzenetére
Nos hogy is mondjam a tudás hatalom, meg nem akarok az a lúzer lenni akire azt mondják, nézd lara belőtte neki a cuccot , most meg erre veri a mellét , én szeretnék megküzdeni minden 1 es mghz-ért , csak valószinű kell majd a segítség.
Ne agódj nem foglak lefárasztani, csak itt Ph-n vagyok idétlen , mert szarul fogalmazok, de majd megbeszéljük.vga
-
ImI87
őstag
Hello!
Szemezgetek az EP45-UD3P lappal, és a honlapjukon láttam, hogy rev 1.1 "coming soon"..... Lehet tudni már, hogy mit változtatnak, és miért?
-
Laraxior
titán
igen ...írtam már hogy mi változott rajta
-
ImI87
őstag
válasz Gorneck #11741 üzenetére
De jó, semmi baja, szeretem is azt a lapot. Csak mindenki nagyon dicséri az UD3 lapokat, és lehet lecserélem. Quad-ok is repesztenek benne, és hamarosan lesz Q9x50 procim. Meg új kihívasokra is vágyok.
Igazából 1 dolog van, ami kicsit bosszantó Asus-nál, hogy küszködni kell 4giga ram miatt. Mindegy, hogy 4x1 vagy 2x2, sokkal több fesz kell, és nem megy olyan jól, mint 2 gigával. Ha tényleg minden jól megy benne, akkor szívesen cserélek, csak hiányozni fognak a jól megszokott dolgok, és a a kedvenc Asus-os extráim. Na meg ez a Giga-féle színvilág........Én új feature-öket nem olvastam rev 1.1-ről, és még kép sincs róla, hogy mi változott fizikailag. Ezért kérdeztem.................. ???
-
Zájec
veterán
válasz dime27 #11699 üzenetére
"No para zajec bácsi majd előrukkolok vmivel ne féljél te attol"
na ettöl féltem , a marha nagy szádon és fantáziádon kivül semmivel nem birsz elörukkolni,, a stilusod meg egyenesen lehengerlö...."Nem kell idegeskedni mert rájöttél h elkurtad h korán vettél nahlemet.."
tényleg a viz lever hogy ennyire elkapkodtam a dolgot,, várhattam volna még 1évet az biztos.... de mostmár késö bánat... ez van...
ráadásul tegnap még egy scythe mugen2 hütöt is beszereztem... ehhh -
Laraxior
titán
csak nyugalom pattintok én majd ide mindjárt olyan prime-ot...
eddig is jöttek már a kérdések hogy nem eladó-e a cucc...ezekután megikszötvennyócból is ilyen jók az UD-s lapok?
[ Szerkesztve ]
-
dime27
őstag
Okok te vagy itt az isten ezt mindenki elfogadja max én nem mert éppen lexarom meg azt is h nem tetszik a stílusom....a jo munkához meg idő kell ne tüelmetlenkedjél még ebben a honapban jönnek a jo eredmények! de csak yorki szinten nekem nem tellik mugen 2esre tuod.....
Google Pixel 6a+iPad 2021
-
Laraxior
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest