Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
Pont tegnap kezdtem el játszani passon.
'PC'
Egyenlőre még nagyon az elején vagyok de tetszik a stílusa, pont azért is akartam kipróbálni már egy ideje. -
Doratov
csendes tag
A játék egy elég jó nyílt világú collect-a-thon, némi képességfejlesztéssel megspékelve. A fősztori nem annyira izgalmas, de a mellékküldetések változatosak és érdekesek, és ami igazán eladja, az a setting. Tokió és a japán folklór igen érdekes egy kívülálló szemével, ráadásul bekapcsolt RT-vel az egész pöpecül is fest. Nemrég volt a 10 Euros Humble Choiceban, és nemhogy önmagában ér ennyit, de igazából többet is simán kiadtam vola utólag érte. 53 óra volt úgy, hogy mindent szir-szart összegyűjtöttem, de ha ezeket kiveszem, még úgy is tisztességes játékidőt tud felmutatni a játék. Egy jobb akcióban (azért már csak egy 1,5 éves program) érdemes lecsapni rá.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Bár kezdetben csak PC-re és PS5-re volt elérhető a játék, tavasz óta Xbox konzolokon is játszható a program.
- Cyberpunk 2077
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Motoros topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Automobilista 2
- Egérpad topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- További aktív témák...
- HP Pavilion 15-eh1019nl - ÚJ 15,6" FullHD IPS notebook - Ryzen 7, 8GB, 512SSD, Win11
- HP Pavilion 15-eg2044nu - ÚJ 15,6" FullHD IPS notebook - i3-1215U, 8GB, 512SSD, Win11
- Apple Watch Ultra 2 Titanium Case Black Trail Loop M/L - Csak 1db!
- Anker Soundcore Liberty 4
- HP OMEN 16-wf0775ng Intel Core i7-13700HX, Nvidia RTX 4070 (8GB)
Állásajánlatok
Cég: Morgan Stanley
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest