Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jonnyjoker01
veterán
válasz kill_switch #2748 üzenetére
Tele van a YouTube a hasonló "AR50/55 is a trap!" videókkal. Elkerülhetetlen a fejlődés hacsak nem akarod handicappelni magad. Annyira pedig nem nehezek a WL upgradek mint ahogy azt beállítják ezek a youtuberek.
Valamit csak kitalálnak majd, nem hinném hogy ilyen jelentéktelennek tervezték volna az endgame-et.
Üdv. Johnny
-
Sirandrish
Topikgazda
Pár napig megálltam WL6on és AR50en, gondolván hogy előbb kifarmolom az artifact setteket, de aztán rá kellett jönnöm (arra amit már eddig is tudtam) hogy az konkrétan hetekig/hónapokig, de kellően sok karakter mellett akár évekig is eltarthat, így nem érdekelt, és felmentem WL7re, és pont azt tapasztalom mint az összes többi WL szint ugrásnál.
Azt hogy 1-3 al max több ütés kell az ellenfelekbe, meg nagyobbat sebeznek.
Én pont azt mondanám hogy lépje mindenki a WL szintet ahogy tudja, mert a játék megtanít játszani, ha komoly sebzéseket kapsz. A farkast már úgy ölöm hogy egy ütése elől sem megyek el, csak kihasználom az invulnerability frame adta lehetőségeket, és megfelelő időben dodge-olok. És ha csak minimálisan nő a drop, akkor is nő, ha meg még minimálisan sem, akkor is legalább nem alszom el a monitor előtt bossozás közbenEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Jumbozorz
senior tag
Ilyen esetekben mindig megnézem a másik oldalt is. Csomó videó van, amiben a jo droppokra van példa ar 50-55re
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lightyear - befektetési app
- E-roller topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest