Új hozzászólás Aktív témák

  • jolti05

    őstag

    válasz Tufa_ #1977 üzenetére

    Érdekesen sikerült ember vagy, hallode :)
    Most mondjam azt, hogy Geniusék mondták alapból, hogy az 5000res mély hangszórója jóval gyengébb, mint a 3600asé? :) Hoppá okostojás. Mondta már neked valaki, hogy a wattok semmit sem számítanak? Arra való, hogy behülyítsék a népet. Nem tudom kinek képzeled magad, de állítsál már magadon.
    Akármerre érdeklődöm, néhány emberről hallottam csupán, akinem megfelel.
    Remegve? ....jaja :DDD
    Nem tudom...én úgy vettem észre, hogy te vagy az, akinek senki sem reagál a hozzászólásaira :B

    És kicsit másképp:
    Úgy döntöttem, veszek egy erősebb hangrendszert. Ugye itt figyelt az előd. Be voltam zsongva, hogy akkor milyen lehet az utód :) Tavaly néztem még, hogy megérkezett, ha jól emléxem. Eleinte mintha többe került volna a dht510-esnél, de szépen lassan -vagy gyorsan- lement az ára. Jól hangzott, hogy +30W-tal erősebb a mélynyomó, és a szatellitek kaptak 1-1 2,5W-os magassugárzót. Külsőre pedíg egy csoda. Főleg a sötétebbik. A kék led pedíg ütősebb, mint a piros-zöld.
    Amikor már megvolt a pénz, feljöttem ide, és rengeteget olvasgattam róla. Kevés volt az elédegedd vásárló. Különféle problémáik voltam. Persze akadt, aki szerint nagyon jó lett. Én az utóbbiaknak hittem, és bíztam a márkában. Elmentem a MediaMarkt-ba is, kétszer, nagyjából 1 hónap lehetett a két látogatás között. Gondoltam hátha kiraknak egy másik darabot, mert először nagyon rácsodálkoztam, hogy mi a fene van. Halk volt, de már tudom miért. A mélyét nem éreztem. Másodszorra kettővel mellette ott figyelt az öcsi. Bekapcsoltam ezt, bekapcsoltam azt. Ég és föld. De makacs vagyok, elhatároztam, hogy megveszem, és még mindig csak reménykedtem.
    23 ropiba fájt. Először asztali dvd-játékosra kötöttem. Lényegtelen, de megilyedtem, hogy mennyire nem szól, még max hangerőn sem. Azután cipeltem be a géphez, és ott sem szólt normálisan. A hangkártyámat nem piszkálnám, mivel Xtré Audio :) csak nem azzal van a gáz. Direkt azért vásároltam, hogy az új ketyeréből bizonyos kereteken belül a maximumot tudjam kihozni. De sajnos nem így lett. Két ember hallotta rajtam kívül. Az egyik csak mosolygott. Nem csak az volt a probléma, hogy rettentő gyengén szól. Ezalatt pedíg azt értem, akármilyen hihetetlen, és neked nem így van, első két csík semmi hang, 12-ig alig, utána szépen megindul. Ez nem lenne akkora gond, végülis a hifi és az erősítők hangereje is exponenciálisan nő, csak azért ha már egyszer be van kapcsolva, és nem 0-án van a hangerő, szóljon már valamit. Szóval a többi gond. A távkapcs nem üzemelt. Elemcsere. Semmi. Rendben. A DVD gomb, ha elváltottam róla, mikor gépre volt kötve, megadta magát, nem lehetett visszaváltani. Apró hiba, mit a megoldás? Nem kell elváltani. Hát köszi, de ez így elég gáz. A mélyről még annyit, hogy baromira nem volt tiszta. Magasabb hangerőnél engem nylonszatyor-csörgésre emlékeztetett. Tehát az biztos, hogy ez egy rengesen hibás darab volt. Ezután intéztem két telefont. Olyan embereket hívtam fel, akik csak egyszer bebökték ide a fórumra, hogy megvásárolták a terméket. Már írta, hogy mi volt a véleményük.
    És hogy konkrétan a kérdésedre is feleljek, nem hittem el, hogy sz@r. Boltban nem próbálhattam ki, mert nem volt lehetőség. Ennyi a nagy történet. :)

    A lassúság és a sok alvás része a túlélési stratégiámnak...

Új hozzászólás Aktív témák