Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- PlayStation 3
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Call of Duty: Black Ops 6
- Path of Exile 2
- Red Dead Redemption 2 (Konzol)
Új hozzászólás Aktív témák
-
FőDudu
veterán
válasz Evil Snowman #109989 üzenetére
Az enyemben tudod mi cserelodott 3.5 ev alatt?
Memoria 16-> 32GB
SSD 512GB -> 2TB P990Pro
VC hutesre ment folyekony fem, KH megUVlakkozta a GPU-t. Ezutan mar en pasztaztam/femeztem kb fel evente.Kapott 3x uj akkut - elsot garanciaban (felpuffadt), a masodik (garanciaban kapott) kibirt majd 2 evet majd az is puffadt, a harmadik 3 honapos koraban meghalt, azt is gariban csereltek, igy van benne a 4. akku 3.5 evesen (es az akku kb 2 honapos). (kemeny 80 Euro volt a mar nem garis akku csereje)
Ezen kivul a VC hutes csavarjain levo szivacs takarok nem akartak a helyukon maradni, aztan megoldottam ket oldalas ragasztoval. Felragasztottam mind az otot egy ketoldalas ragaszto csikra, korbe vagtam oket koromvago olloval, problem solved.
Kepet barmikor be merek tenni, nem olyan leharcolt hanyas, mint az Asus laptop amit kb 2 napja linkeltek szarra torve es szethullva - pedig a gazdaja szerint nagyon vigyazott ra.
Ezt a minoseget csak es kizarolag a Razer es az Apple hozza - a Unibody haz nem vetemedik, nem repedezik, nem mattul meg. De neked nem kell magyaraznom.
[ Szerkesztve ]
FőDudu
-
addikt
"Aztán az olyan apróságokba bele sem megyek, hogy egy Asus bele úgy néz ki mintha, ha a gyár raktárában megmaradt random alkatrészekből lett volna összedobálva:"
Tudom én egy más állatfaj vagyok, de a piros alapú Asus itt a képen nekem látványilag sokkal inkább bejön mint a Razer Book. A Razer-ben az akku mindent lefed. Minek akkora? Az Asus-ban a hűtés is acélosabbnak fest.
Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity RTX 4080 Super (desktop 320W)
-
Ubul86
őstag
én csak kényszerből vettem - újra - Asust (ugye tavaly karácsonykor a 4080-as kistesóval befürödtem, visszaküldtem), azért a 4090-ért májusban 1 millióért + 60 ezerért jó ár volt. Tetszik a csilli-villi ledes hóka-móka, valahogy 38 évesen most megint újra a gyerekkoromat élem volt is külön ai sync box hogy a képernyő színeit sync-elje a világításra, de a govee tönkrement, philips hue-re meg most épp nem volt háromszor annyi pénzem
hűtés halk, terhelésnél is, a hűtőpad alatta hangosabb. Nem volt még KH-nál pedig illene, fél éves, azért az alján látszódott a por pár napja, mikor megnéztem (bekellett vinni a kórházba, gyerekosztályra a gépet, mert befeküdtem a nagyobbikkal, de közben meg tesztfeladatot kellett csinálnom egy állláspozícióra )
nem volt még kezemben se alienware, se razer. Ha az Acer változott volna a Nitro-nál, mai napig azt venném, de elkutyulták a gépeiket (amit eddig tapasztaltam). Mai napig visszasírom a nitro 7-et, mert tök exkluzív volt számomra a fém borítás, meg a karcsúság, de hát a hűtést elfelejtették.
Azzal nem számoltam hogy majd 38 éves koromra egy high-end kategóriás gépem lesz, szóval én azzal élek , ami van, de a jövőben remélem lesz még lehetőségem az általatok említett jobb minőségű gépekre is, már csak a hasonlítgatás miatt.
Asus Vivobook széria viszont szintén bejött, munkahelyen azon dolgoztam, kicsi, könnyű, jó felszereltségű laptop volt nálam. Meg elég sok casual gép megfordul, aminek a legnagyobb hátrányát pont azt látom hogy ha egy RAM cserét akarok, az egész alaplapot ki kell venni és megfordítani ... nem tudom ki találta ki ezt a hülyeséget[ Szerkesztve ]
-
Gergello
addikt
Nem látok a felső képpel problémát.
Alsóra akár azt is mondhatnám, hogy olyan mint a modern autók motortere, ahol egy műanyag fedél elrejti a rengeteg csövet és vezetéket, ettől letisztult.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Robotporszívók
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Napelem
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen monitort vegyek?
- Windows 11
- További aktív témák...
- 10. gen ultrabook szép állapotban 80k-ér eladó!
- Asus ROG Strix G713 /Ryzen 7 4800H/16GB DDR4/512GB SSD/RTX 3050/Beszámítás.
- HP Zbook 17 G4,4K UHD,i7-7820HQ,32GB,256GB SSD+1TB HDD,P3000 6GB VGA,WIN11
- Macbook Pro 13" Retina 2015 i7-3.1Ghz 8GB 256B SSD, Új akku, Üzletből
- Macbook Pro 2020 13" megkímélt 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest