Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BK87
senior tag
Sziasztok.
Szeretném a véleményeteket kérni erről a SPEED LINK TORID GAMEPAD - WIRELESS - FOR PC/PS3 [link] controllerről. Egy microsoft 360 wireless common controllerhez viszonyítva milyen? 23 euró (szlovákiából vagyok) lenne, ezzel szemben a microsoft 38 euró. Előre is köszönöm a segítséget. -
BK87
senior tag
Sziasztok.
Windows 8.1 mellé szeretnék venni egy kontrollert, ezt a Speedlink torid-ot néztem eddig: [link] Kompatibilis ez a 8.1-es Windows-al, vagy nézzek más alternatíva után, például drágábban Xbox 360 controller for windows, vagy logitech F710-et? Előre is köszönöm a segítséget.[ Szerkesztve ]
-
BK87
senior tag
válasz regener #3367 üzenetére
Úgy döntöttem, hogy az X360 és az F710 közül fogok választani, de közben bekerült a képbe az XBOX ONE Controller+cable for windows, ami kb ugyanannyi lenne, mint a wirelesses 360-as kontroller. Ha jól tudom, akkor ez szintén működik kábel nélkül, de még nincs hozzá vevőegység, ami a későbbiekben még valószínű, hogy lesz. Mennyire kompatibilis ez a mai játékokkal?
-
BK87
senior tag
Sziasztok. Van egy Xbox one controllerem, amit PC-hez használok. Mostanában azt vettem észre, hogy ha autós játékokkal játszok, akkor ha jobbra térek, néha nem akar teljesen befordulni az autó, olyan mintha csak olyan 50-70 százalékban toltam volna jobbra a kart. Lehet ezzel valamit kezdeni? Vagy kezd tönkremenni a kar? Előre is köszönöm a segítséget.
[ Szerkesztve ]
-
BK87
senior tag
Sziasztok. XBOX One S Conmtroller-ben alkalmazható tölthető AA elem? Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Weblap készítés
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- E-roller topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Iphone 15 Pro eladó
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Doboz, 1 Év Garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 91%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest