Új hozzászólás Aktív témák

  • bvitar

    tag

    válasz Fifaisshit #18119 üzenetére

    Ne már srácok! Tegyétek a szivetekre a kezetek! Ti is látjátok, érzitek hogy az EA handicap rendszere létezik, él és virul. Egész egyszerűen sorozatokat tol. Egyszer te vagy a király (akkor úgy érzed tudsz játszani, fejlodtel, sok gyakorlás beérett ) , utána szét esik minden. A legjobb jatekosaid eltűnnek semmi sem megy. Nem volt olyan nálatok hogy egy passz se oda ment ahova szeretted volna, a leg nagyobb ziccerek kimaradnak, a védelmed csak nézelődik? Miközben az ellenfél játékosai földön vízen levegőben szarnyalnak, minden labdát leszednek magasan alacsonyan kézzel lábbal fejjel. Azon izzadsz hogy át érj a felezőn és mindenből gólt kapsz ami a kapud fele jön. És természetesen ez fordítva is. Nálam sokkal jobb játékos nem tud kijönni a tér feléről mert mindenhol ott vannak a fiaim. Pedig látom érzem hogy közöm sincs hozza.

    Be is tudom bizonyítani. Fel évig ps-en toltam. Csapatom értéke kb 800-900K. Online div 5-6 között ingaztam. Vettem egy Xbox one X-et. Új profil 0-ról kezdes. Idom és türelmem nincs (megvethettek érte bár ha egy kezdő nyit egy toty játékost ugyanennyi zseton esik semmiből) olyan eszközhöz nyúltam aminek itt a nevet sem mondjuk ki! 900k csapattal indulok div 10 bol. Div 10 sima. Div 9 harmadik meccs. Szedett vedett semmilyen gold játékosok. A gazdajuknak köze nincs a játékhoz. 1 hónapos a csapat alapítás is. Konkrétan vert izzadtam az 1-1-ért. 11-éves kisfiam végig nézte és rajtam röhögött. A jatekosaim 0-ra lassultak. Mindenki lézengett. Dybala ballal üres kapura úgy gurított melle hogy a kapus meg a kapu jobb oldalán gondolkozott hogy át fáradjon e a bal oldalra.

    Handicap van és létezik. Össze simítja a játékosok közti különbséget ( ez a sebessegben a lég látványosabb ) Minél többet jatszol annál többet vagy szópó ágon, mivel a cél a keveset játszók behuzása) A profi játékosok profi csapattal legyőzik de nem mindig. Egy biztos! Létezik!

Új hozzászólás Aktív témák