Új hozzászólás Aktív témák

  • evibly

    senior tag

    Több gondolat foglalkoztat egy ideje, hátha tudtok válaszolni rájuk.

    1. Utóbbi hetekben simán bejutok WL-be, amit annak ellenére erőltetek, hogy 7végén legfeljebb 10-15 meccset tudok lejátszani, többre nincs idő. Legutóbb silver 3- lett, a meccsek között meg azon agyaltam, hogy

    - egyes játékosok, hogy a pélóban jutnak be egyáltalán? Minden harmadik-negyedik ellenfél teljesen világtalan módon tolja (persze fullos csapatokkal), ennel ellenére baromira figyelni kell, mert az ilyen sima, vagy annak tűnő meccseket is könnyedén el lehet bukni. Ez nekem az bizonyítja, hogy az EA gondosan ügyel arra, hogy hétközben "mindenkinek" (értsd: azoknak is, akik egyébként tudás alapján nem szabadna) legyen esélye kijutni, VAGY ellenem butítja le őket. Őrjítő, hogy ezen kell variálni.

    - nem volt olyan, piros lapokkal jövő ellenfél, akit ne vertem volna meg. Ez mi? Hogy lehet? Ez nem azt jelenti, hogy valaki egy hónapban baromi sok meccset nyer? Tényleg nem értem, annyira kiszámíthatatlan és tudom, h sok értelme nincs logikát keresni az EA világában.

    2. Mi a tökért hanyagolja az EA a brazil és/vagy japán ligát? Főleg utóbbit nem értem, hiszen behozták nagy dérrel-dúrral, azóta meg lesz*rják nagy ívben, Legalább egy fostos SBC lehetne rájuk. Kezdés óta nem merem őket szórni, discardolni, és tuti, ha megteszem, már jön is valami rájuk szabva. :D

    3. Nekem hetek óta egyértelmű, hogy akkor megy az ember valamire, ha higgadt marad. Hahaahh, nagy megvilágosoddás, tudom, de egyértelműen kiderült, hogy csak abban az esetben tudom hozni a meccseket, ha nem húzom fel magam. Hatalmas meló ezen dolgozni játék közbem, nem is mindig sikerül, és igen, akkor is van bukó, ha közben én vagyok a megtestesült Zen Meister.

    4. Lukakut felejtsem el két csatáros felállásban? Nállam fullra broken a kártya, lassú, esetlen, töri a labdát, mintha nem lenne holnap, elég frusztráló.

    Egyébként feljutottam DIV 1-be múlt héten, ami soha nem sikerült ennyire korán, mióta ezzel a játékkal tolom (Fifa 13).

    Kösz, hogy elolvastad a kisregényemet :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák