Új hozzászólás Aktív témák
-
kawaclipse
csendes tag
Sziasztok!
A farmerama játék egyre nagyobb teret hódít,
Regisztrált 2010.06.05-én: 5158739 fő
REGISZTRÁLNI ITT LEHET
Kérek mindenkit hogy a csúnya és trágár beszédet mellőzze!Regisztráljatok, és az aktuális témákat, felfedezéseket osszátok meg itt, mindenkivel!
Ha ezt a topicot megtaláltad, és játszod is a játékot, kérlek az összes szomszédodnak küldd el a topic URL-jét, hogy idetalálhasson, és írd azt is bele az üzenetedbe hogy küldje tovább minden szomszédjának!
[ Szerkesztve ]
-
Don_Borleone
csendes tag
válasz
kawaclipse #1 üzenetére
Szia Kawa!
Örülök, hogy nyitottál egy topic-t Ennek a játéknak!
Na az jó! Én még csak 5lvl-en vagyok, de haladok...
[ Szerkesztve ]
Tel.:23751
-
kawaclipse
csendes tag
válasz
Don_Borleone #2 üzenetére
37es szint.....
Küldd el ezt a szöveget pls a szomszédaidnak:EZ EGY KÖRÜZENET, HA NEM JELENT GONDOT, KÜLDD EL KÉRLEK SZOMSZÉDAIDNAK!!
Szia, a játéknak elkészült egy beszélgetős topicja az ország legnagyobb fórumán. Ha regisztrálva vagy a Prohardveren akkor illeszd be a böngésződ címsorába ezt:
http://prohardver.hu/tema/farmerama_hu_az_online_birtokfejlesztes_beszelgeto/friss.html
Ha még nem vagy regisztrálva, akkor megteheted itt:
http://prohardver.hu
[ Szerkesztve ]
-
Don_Borleone
csendes tag
-
kawaclipse
csendes tag
válasz
Don_Borleone #4 üzenetére
Ilyen most a tanya egyik fele, a másik csak szántó
-
Don_Borleone
csendes tag
válasz
kawaclipse #5 üzenetére
Az igen.
A farmok versenyén hogy áll a farmod?
ha nem haragszol én most nem mutatom meg a farmom, mert van rajta mit dolgoznom!
Deígérem én is berakom ide!Tel.:23751
-
kawaclipse
csendes tag
válasz
Don_Borleone #6 üzenetére
nem tolom a farmok versenyén..... 2-3 naponta megváltoztatom a képet és így lenullázódik....
-
Don_Borleone
csendes tag
válasz
kawaclipse #7 üzenetére
Ja értem. Reméljük lesznek még itt páran rajtunk kívül...
Jaja
[ Szerkesztve ]
-
kawaclipse
csendes tag
válasz
Don_Borleone #8 üzenetére
Elvagyunk ketten is
LOL
-
egyjotakaro2
csendes tag
Sziasztok. Sg-n én is nyitottam egyet, de nem aktív senki sem ott
Én mindjárt lépem a 17. szintet kíváncsi vagyok a szántóra[ Szerkesztve ]
-
kawaclipse
csendes tag
válasz
egyjotakaro2 #10 üzenetére
Valszeg itt is inaktív lesz, de reménykedjünk. Mert a játék saját forumán igen nehéz megtalálni dolgokat.
-
egyjotakaro2
csendes tag
válasz
kawaclipse #11 üzenetére
jaja, épp olvastam tegnap azt a fórumot. Kicsit nehéz végig menni rajta
De már tegnap írta, hogy az állatokért dupla TP-t kapunk és még csak ma írták ki hivatalosan -
egyjotakaro2
csendes tag
válasz
egyjotakaro2 #12 üzenetére
Ó, minő borzalom! Mindenütt kövek és gaz! Itt szinte lépni sem lehet, nemhogy bármit is ültetni. Ezzel egyedül nem boldogulsz, az biztos. Hívj meg barátokat, akik segítenek eltakarítani ezt a gazdaszomorító szörnyűséget!
Van már 8 vissza igazolt barátom, és nem tudom most mit kell csinálni :S
-
sumc
csendes tag
válasz
egyjotakaro2 #13 üzenetére
én se. 10 szintű vagyok de régebben ilyen farmvill utánzat nem volt benne aki fel akar venni barátnak/szomszédnak Sumc
Rengeteg dolog eladó a Maffiozo játékban érdeklődni SMS-ben : Tel.: 38648
-
sumc
csendes tag
válasz
egyjotakaro2 #15 üzenetére
Farmvillnél legalább lehet segíteni a szomszédot itt max jó pénzért lehet ajándékot küldeni
Rengeteg dolog eladó a Maffiozo játékban érdeklődni SMS-ben : Tel.: 38648
-
kawaclipse
csendes tag
válasz
egyjotakaro2 #15 üzenetére
ha mind a 12 szomszédod megvan akkor az egész területen gazdálkodhatsz majd.....
-
egyjotakaro2
csendes tag
válasz
kawaclipse #18 üzenetére
Igen, olvastam
még 2 vissza igazolást várok
-
Don_Borleone
csendes tag
válasz
egyjotakaro2 #19 üzenetére
Hali! Bocsi, hogy délután eltűntem, de itt áramszünet volt és csak most jött vissza...
Na Kawa! Szépen gyűlünk azért
-
laptopzsolt
csendes tag
Na jó reggeltem, jobbnak látszik mint az a vámpíros amit Det ajánlott.
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." (B. Russel)
-
laptopzsolt
csendes tag
Szeretnék szomszédokat, tudtok segíteni?
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." (B. Russel)
-
Don_Borleone
csendes tag
Hali Srácok!
-
laptopzsolt
csendes tag
válasz
Don_Borleone #23 üzenetére
Szia.
Már 6 os szinten vagyok, hogy kell szomszédokat intézni?"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." (B. Russel)
-
Don_Borleone
csendes tag
-
kawaclipse
csendes tag
válasz
laptopzsolt #24 üzenetére
Hali, ha megvan az a szinted amikor lesz szédült szántó akkor jobboldalt lesz egy kis ablak, ami elrejthető, meg előhozható egy kis nyíllal. Azt előszeded, lebeszéled valakivel hogy legyen a szomszédod, és meghívod ott az ikonnal. Ha mind a 12 szomszédod megvan, akkor letisztul a szédült szántó egy ures szántófölddé.
-
szabomaci
újonc
válasz
kawaclipse #26 üzenetére
Sziasztok!
Kawa, a fiam már pár hónapja játszik itt, szépen fejlődött, mindaddig míg ki nem adta a jelszavát 1 osztálytársának, aki az egészet szétrongálta neki, lepusztította és az összes pénzét is lenullázta! Tudtok neki segíteni abba, hogy talpra álljon kicsit? Természetesen már új jelszava van, amit remélem nem árul el senkinek! Ha tudtok segíteni akkor a felhasználó neve : szdani
Köszi előre is!Játék befejezve! No comment!
-
laptopzsolt
csendes tag
Na be vagyok állva nagy üzemi termelésre, Most rá álltam a tápok gyártására és eladására egész jó pénz van belőle.
Ja és csak érdeklődöm, a feladatok szoktak sikerülni is vagy hagyjam a francba?
[ Szerkesztve ]
-
laptopzsolt
csendes tag
Na közben meg találtam, hogy kel sikeres küldetést csinálni. A játék fórumában.
--Az időkorlátos küldetések csak frissen megtermelt vagy kitenyésztett árut fogadnak el! A pajtából nem visznek semmit, hiába van benne sok! Van egy meghatározott idő és azalatt kell kitermelni nekik. Ez ugye sokszor csak fejlesztésekkel és/vagy szupertáppel, szupertágyával teljesíthető.
Szóval a ha 30 perc egy küldetés akkor az idő alatt kel megtermelni az anyagot.
-
kawaclipse
csendes tag
válasz
laptopzsolt #30 üzenetére
Ugy könnyü megcsinálni szupertrágya nélkül, hogy előreültetsz, és akkor indítod a küldetést, amikor beérett a cucc, és utána aratsz. Csak az éttermiket csináld, a többinek nincs ételme.
-
Don_Borleone
csendes tag
Sziasztok
Mi a helyzet Veletek és a farmokkal?
-
laptopzsolt
csendes tag
válasz
kawaclipse #31 üzenetére
Ja,ja úgy csinálom Kawa.
Táppal egész nap dolgozott a malom, alig tudok után termelni.
De kerestem vele 300 pénztSzint 9
-
laptopzsolt
csendes tag
Most egy menetben 266 egységet tudok letermelni.
400 répás feladat nem okoz nehézséget.
Tetszik ez a játék, köszi Kawa."Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." (B. Russel)
-
laptopzsolt
csendes tag
10 szint és van egy szomszédom is.
Igen aktív ez fórum is..."Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." (B. Russel)
-
szabomaci
újonc
válasz
laptopzsolt #35 üzenetére
Szia Zsolt!
Én is reggeltem! Már 4 szinten állok!
Játék befejezve! No comment!
-
Don_Borleone
csendes tag
-
szabomaci
újonc
válasz
laptopzsolt #39 üzenetére
És már 6 szinten vagyok, vaúúú!
Igen bejelöltelek, de nem igazoltál vissza!!!
-
egyjotakaro2
csendes tag
válasz
laptopzsolt #29 üzenetére
Sziasztok. Szép farm
Bejelölhet engem is valaki kell még 1 barát a 12-őhözKrisz1660-a nevem ott is
(Sumcal mi van? már pirosban van a hőmérője :S)
Hogy lehet olyan aranyozott akolt venni?vagy az csak a VIP-knek van?
[ Szerkesztve ]
-
szabomaci
újonc
válasz
Don_Borleone #38 üzenetére
Sziasztok!
Borleone, a játékban mi a neved?
1jó takaró! Szerintem az xxl-es akolnak van arany színe!
[ Szerkesztve ]
-
laptopzsolt
csendes tag
válasz
egyjotakaro2 #41 üzenetére
Krisz1660 kösz, de nem sok minden van rajta. Termelem a tápoknak valót, jó pénz van belőle.
Bejelöltelek."Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." (B. Russel)
-
szabomaci
újonc
válasz
laptopzsolt #44 üzenetére
Zsolt, a tápból, hogy tudsz pénzt csinálni?
Hol adod el?Játék befejezve! No comment!
-
laptopzsolt
csendes tag
válasz
szabomaci #45 üzenetére
A malom készíti a tápot. És a piacon adom el. Reggel mikor elmegyek melózni beállítok 150-200 táp keverést a malomba, mikor haza érek meg eladom a piacon. Éjszakára szintén.
A malom mutatja hogy melyik állat tápjához mi kell, akkor azt termeled ezerrel.És érdemes nézegetni a szomszédokat, mert ha szintet lép valaki az meg jelenik ott. Akkor oda katt és küld gratulációt az illetőnek neked meg 1-200 tapasztalat pontot.
[ Szerkesztve ]
-
szabomaci
újonc
-
laptopzsolt
csendes tag
válasz
szabomaci #47 üzenetére
Ne vegyél semmit az elején gyűjtsd a lét, csináld az éttermi feladatokat az is jól fizet.
Nekem van pár plusz tyúk, meg nyúl ketrecem de még nem teszem le, mert helyet foglal. Növénnyel jobb vagyok így, persze ha egész nap a gép előtt lenék akkor az állatok hoznak többet."Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." (B. Russel)
-
szabomaci
újonc
válasz
laptopzsolt #48 üzenetére
Köszi-köszi!
Csinálom az éttermiket, már a 9. feladat jön!
Azt a részét nem értem, hogy a piacon hogy veszik meg az árum!
Kiraktam a piacra növényeket, állatokat, tápot, de ha visszamegyek ugyan úgy ott szerepelnek a saját standomon! a kutya nem vette meg őket! Mit csinálok rosszul?Játék befejezve! No comment!
-
laptopzsolt
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Peugeot, Citroën (PSA) topik
- Akvarisztika
- Kupon kunyeráló
- Apple notebookok
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 / 4090 / Ti (AD103 / 102)
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest
Cég: Contrall Ipari Informatikai Kft.
Város: Pécs