Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Met
nagyúr
A FB szokott kamu üzenetek küldeni, így csoport/oldal kedvelésére bírni? Tudjátok, így meglátom hogy van ilyen, klikk, kedvelem.
Tegnap kaptam egy értesítést hogy a Musefree BF oldalon az alapelvekbe ütközik a hozzászólásom.
A gond az hogy nem látogattam azt a FB oldalt és nem szóltam hozzá. Az viszont tény hogy egy ideig használtam a Muse-t de már nincs fent a gépen.
Ráadásul nem értem hogy milyen szabályba ütközik mert Adobe termék és az Adobe fórum oldaláról van a kép.
Az sem derült ki számomra hogy mikor "posztoltam" oda.Az accountom nincs feltörve (nehéz jelszó+telefonos azonosítás) és más gyanús tevékenységet nem láttam az előzményekben.
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÉPSÉGHIBÁS
- Bontatlan - MacBook Air Retina 13" M3 Chip / 8C CPU / 10C GPU / 16 GB / 512 SSD - Magyar
- HP EliteBook 840 G5, 14" FHD IPS 120Hz!, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, 2GB AMD VGA, SZÉPSÉGHIBÁ
- Eladó Synology RT6600ax Router WiFi6
- ÚJ !! - MacBook Air Retina 13" M3 Chip / 8C CPU / 10C GPU / 16 GB / 512 SSD / ÁFÁ-s
- Crucial 2x4GB DDR4 2666 RAM eladó
- HP Reverb G2
- Tefal DT9130E0 Access Steam Care Gőzölős vasaló, 1600W, 200 ml víztartály, 3 gőzbeállítási fokozat
- Surfshark Starter VPN - 3 hónap / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- Eladó lemezes PS5 csomag ( 3db limitált kontroller és limitált SSD)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest