Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Esik a hó!
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdeya
senior tag
Győrben tegnap csak ónoseső volt, meg ilyen pici jéggolyók estek.
Most meg süt a nap és még felhő sem úszkál az égen. Legalábbis az irodaépület északi oldalán kinézve ezt látni.
Lehet hogy a túloldalon már havazik???Szombaton megyek bólingozni! /// Utálom, hogy mindig elkapnak amikor a falra firk____ - Graffiti
-
erdeya
senior tag
válasz _Volkovy_ #129 üzenetére
Marhaság...
Télen hó esik, nyáron meg meleg van... ez a rend. Illetve ez lenne.
Akit nem indít meg a havas táj (vagy akár csak város) látványa, az... nem is tudom mit tegyen!
(Zárójelben megjegyzem, hogy elég pihentek vagyunk, ha azt vitatjuk, essen-e a hó avagy ne. Mintha rajtunk múlna.. Muhaha!)
(Persze én közben tudnék járni, mert forró drótom van a hómanókkal! És köszönöm jól érzem magam.)
[Szerkesztve]Szombaton megyek bólingozni! /// Utálom, hogy mindig elkapnak amikor a falra firk____ - Graffiti
-
erdeya
senior tag
válasz _Volkovy_ #139 üzenetére
Sajnos egy idő után igen, de ha beszámítod a közterületesek reakcióidejét, akkor azért van idő gyönyörködni
...és akkor is! Nekem hó legyen a föld alól is!
(Virág elvtárs után szabadon)
[Szerkesztve]Szombaton megyek bólingozni! /// Utálom, hogy mindig elkapnak amikor a falra firk____ - Graffiti
-
-
erdeya
senior tag
Helyzetjelentést követelek!!!
Győr --> kék ég, felhők nélkül, hónak nyoma sincs. Az éjjel sem esett asszem.Szombaton megyek bólingozni! /// Utálom, hogy mindig elkapnak amikor a falra firk____ - Graffiti
-
erdeya
senior tag
Havat akarok rajzolniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!
Szombaton megyek bólingozni! /// Utálom, hogy mindig elkapnak amikor a falra firk____ - Graffiti
-
erdeya
senior tag
Mér nem volt hó az ünnepek alatt? Mér nem van hó most?
Nekem nem kell 7-10 fok januárban. Azaz hogy kell, de minuszban! Kellemes 30 cömö hóval megspékelve!
Brühühü! Ródlizni akarok!Szombaton megyek bólingozni! /// Utálom, hogy mindig elkapnak amikor a falra firk____ - Graffiti
-
erdeya
senior tag
Úgy érted, hogy késői fagyok lesznek?
Hát a mezőgazdik akkor megint berágnak, de legalább követhetjük a nyúl nyomait a hóban húsvétkor! Oszt elszedjük tőle a sok Milka nyulat! HeheSzombaton megyek bólingozni! /// Utálom, hogy mindig elkapnak amikor a falra firk____ - Graffiti
-
erdeya
senior tag
Tisztelettel jelentem a prohardveres hófigyelő szolgálatnak, hogy Győrben ESIK A HÓ!
Persze elég gyengécské, de a nagyon nagy hideg miatt azért megmarad a flaszteron. OLyan szívmelengető innen bentről. Csak ne kéne most kimennem... de kell sajna.
Remélem esik még vagy 30 cm.Szombaton megyek bólingozni! /// Utálom, hogy mindig elkapnak amikor a falra firk____ - Graffiti
-
erdeya
senior tag
Esik mostan valahol?
Már távol a reggeli örömöm. A halovány napsütés elolvasztotta azt a kicsiny 0,783 cm havat. Csak nyomokban találni itt ott a füvön.Szombaton megyek bólingozni! /// Utálom, hogy mindig elkapnak amikor a falra firk____ - Graffiti
-
erdeya
senior tag
Győrben miért nem akar esni már??
Kűggyetek havat! Vazz...Szombaton megyek bólingozni! /// Utálom, hogy mindig elkapnak amikor a falra firk____ - Graffiti
-
erdeya
senior tag
Szerencsére hózik!
Győrben itt a gyárudvaron nagyon császár a táj!Szombaton megyek bólingozni! /// Utálom, hogy mindig elkapnak amikor a falra firk____ - Graffiti
-
erdeya
senior tag
A Kázmér és Huba című istencsászárkirály képregényből idéztem.
Kázmér hólapátolás közben az apjának: - Miért kel havat lapátolni? Miért nem veszünk hóekét? Már minden szomszédnak van!
Apa: - Így erősödik a jellemed Kázmérka!
Kázmér magában: -Furcsa hogy mindig akkor erősödik a jellemem, amikor apu spórol!
Lehet kacagni!
szerk: Ja igen! És változatlanul esődik a hav Győrben is! Én 50-60 centit rendeltem... Remélem meglesz
-
erdeya
senior tag
GYŐR: ...a (nemzetközi) helyzet fokozódik! De mi nem alszunk!...
Ugyan már csak apró pici pihécskécskékben, de hózik! Mennyi lehet? Talán olyan 20-25 cömö? Mégegyszer ennyi kéne!!!Szombaton megyek bólingozni! /// Utálom, hogy mindig elkapnak amikor a falra firk____ - Graffiti
-
erdeya
senior tag
Győr:
...nem esik... hüppSzombaton megyek bólingozni! /// Utálom, hogy mindig elkapnak amikor a falra firk____ - Graffiti
-
erdeya
senior tag
Győr --> Hózik... ismét
Csuhéjj!Szombaton megyek bólingozni! /// Utálom, hogy mindig elkapnak amikor a falra firk____ - Graffiti
-
erdeya
senior tag
Győr: itt ott felhős, itt ott napos. Határozottan olvad. 3,14-csába
Szombaton megyek bólingozni! /// Utálom, hogy mindig elkapnak amikor a falra firk____ - Graffiti
-
erdeya
senior tag
Tegnap Győrben 49 pihe esett, de most még annyi sincs. Ismételten hüpp!!!
-
erdeya
senior tag
Mára és holnapra jelentős havazást ígérnek...
Remélem így lesz, de itt mifelénk (Győrben ugye) sehol egy pihe.
Talán még korán van, alszanak.Szombaton megyek bólingozni! /// Utálom, hogy mindig elkapnak amikor a falra firk____ - Graffiti
-
erdeya
senior tag
Két órával ezelőtt még sopánkodtam, hogy nem havazik, most viszont már Győrben is szakad ezerrel!!! Juppííííííííí
-
erdeya
senior tag
témához visszatérvén:
Győr --> Nem havazik mostanSzombaton megyek bólingozni! /// Utálom, hogy mindig elkapnak amikor a falra firk____ - Graffiti
-
erdeya
senior tag
Győr: Sajna nem havazik továbbra sem. Enyhe olvadás jelei mutatkoznak. Már nem ropog a hó ha rálépek, hanem valami ilyesmi hangja van: szkliurtycssz
-
erdeya
senior tag
Tél tábornok ismét csatát nyert.
Győrben szakad a hó! Rosszul saccolok, de kb 5-10 centinél járhatunk már!Szombaton megyek bólingozni! /// Utálom, hogy mindig elkapnak amikor a falra firk____ - Graffiti
-
erdeya
senior tag
Győrben borongós idő, egyszer-egyszer cseppen az eső.
A hőfok nagyon kellemes.
Csak maradjon is így, mert megyek nyelvvizsgázni 20 perc múlva.Szombaton megyek bólingozni! /// Utálom, hogy mindig elkapnak amikor a falra firk____ - Graffiti
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
- Samsung Galaxy S24 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest