Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
Teljes a káosz az Intel oldalán is. A dokumentumok szerint a Q45 támogatja a hardveres VC1 és AVC dekódolást, de nem támogatja azt a ClearVideo technológiát, amivel ez kihasználható lenne. Vagy valami ilyesmi
Az ATI 4550 tutira megoldja a problémádat. Azért kicsit hülyén fog mutatni, hogy kisebb CPU terheléssel játszik majd le egy 720p-s filmet, mint egy negyedekkora felbontású XVID-et ...
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
band1103
őstag
A táblázatok tényleg nem egyértelműek de én úgy vagyok vele hogy nem hagyta volna ki az alsó táblázatból a Q45-öt ha képes lenne mégis gyorsítani. Az AVC és a VC1 teljesen más formátumok.. Egy a biztos. Ha a GPU tudná a h264 -et és a társait akkor a gyártó nem lenne olyan amatőr hogy elfelejti megemlíteni. De ne is aggódj miatta ha jön a hd4550-esed. Múlt héten kaptam kézhez a sajátomat és azóta leteszteltem már minden formátummal minden minőségben egy AMD-s rendszerben és teljesen meg vagyok elégedve. Igazi HTPC kártya.
[ Szerkesztve ]
"A bölény királyul néz ki: tisztára mint egy rasta tehén !" # * Have a Nice Death!* ...powered by vérpistike... #
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest